top icon
Επικαιρότητα

Το νέο Range Rover SV Coupe στη Γενεύη

Μια συλλεκτική 2θυρη έκδοση του Range Rover σκοπεύει να παρουσιάσει η βρετανική εταιρεία στο επερχόμενο Διεθνές Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός αυτοκινητικός Τύπος, δεν θα πρόκειται για ένα «κανονικό» μοντέλο της γκάμας της βρετανικής φίρμας, αλλά και μια συλλεκτική έκδοση που θα παραχθεί σε μόλις 999 αντίτυπα. Mε αφορμή την 70η επέτειο της Land Rover, στόχος του Range Rover SV Coupe είναι να αποτίσει φόρο τιμής στο 2πορτο Range Rover που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1970. Προς το παρόν, πάντως, η εταιρεία δεν αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία, ούτε και φωτογραφίες, πέραν αυτής που σας παραθέτουμε, η οποία απεικονίζει… αφ’ υψηλού το εσωτερικό της κατασκευής.

Εικάζεται πως εξωτερικά δεν θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το «συνηθισμένο» Range Rover, καθώς οι όποιες πινελιές, πέραν της αφαίρεσης των δύο θυρών, θα είναι περιορισμένες. Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη, κατά πάσα πιθανότητα την κίνηση θα παρέχει ο 5λιτρος supercharged V8 κινητήρας της βρετανικής εταιρείας, ο οποίος θα αποδίδει περί τους 560 ίππους. Περίπου όσους και στην έκδοση SVAutobiography.

Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το Range Rover SV Coupe θα κοστίζει… αρκετά, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πάνω από 200.000 στερλίνες. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως το 2004 η Land Rover είχε παρουσιάσει το 2θυρο πρωτότυπο Range Stormer, το οποίο με τη σειρά του ήρθε να αποτίσει φόρο τιμής στο πρώτης γενιάς Range Rover Sport._X.A. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ