top icon
Επικαιρότητα

Το σύστημα MBUX της νέας Mercedes S-Class

Με μια διαδικτυακή παρουσίαση η Mercedes θα αποκαλύψει αύριο πολλά από τα τεχνολογικά μυστικά της νέας S-Class – αρχής γενομένης από το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX.

Με τις διαδικτυακές παρουσιάσεις νέων μοντέλων να μην αποτελούν πλέον μόδα, αλλά αναγκαιότητα, εξαιτίας των γνωστών συνεπειών της παγκόσμιας πανδημίας του Covid-19, η Mercedes εγκαινιάζει αύριο μια ενδιαφέρουσα ιντερνετική… τριλογία, η οποία θα καταλήξει τον προσεχή Σεπτέμβριο στην πλήρη αποκάλυψη της νέας S-Class.

Το πρώτο σκέλος της παρουσίασης έχει τίτλο “Meet the S-Class DIGITAL: My MBUX” και μέσω αυτής το γερμανικό εργοστάσιο θα μας αποκαλύψει αύριο το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX της νέας S-Class. Όπως φαίνεται και από τη σχετική teaser φωτογραφία, η νέα αυτή μονάδα θα διαθέτει μία διαφορετική διάταξη σε σχέση με ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα, καθώς μια ευμεγέθης οθόνη, τύπου tablet, θα δεσπόζει στο μέσον της κεντρικής κονσόλα κρατώντας τις απαραίτητες… αποστάσεις από εκείνη του ψηφιακού, επίσης, πίνακα οργάνων.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το εσωτερικό της νέας Mercedes S-Class θα «διανθίζεται» επίσης από ένα νέας σχεδίασης πηδάλιο, με τέσσερα αντί για τρία μπράτσα, αλλά και αρκετούς διακόπτες αφής.

Στις 29 Ιουλίου η Mercedes θα προβάλλει μέσω του διαδικτύου το δεύτερο μέρος της εν λόγω παρουσίασης, το οποίο φέρει τον τίτλο “Meet the S-Class DIGITAL: Innovation by intelligence”, με τον κύκλο να κλείνει στις 12 Αυγούστου με το τρίτο και τελευταίο μέρος “Meet the S-Class DIGITAL: Luxury and well-being”.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ