top icon
Επικαιρότητα

Τριπλή βράβευση για την Peugeot στη Γαλλία

H Peugeot βραβεύτηκε από το περιοδικό «L’Automobile et l’Entreprise» για το ηλεκτρικό e-208, το νέο 2008, ενώ ψηφίστηκε και ως η «πιο αγαπητή εταιρεία».

Tο περιοδικό «L’Automobile & l’Entreprise» κατέχει ηγετική θέση στο επιχειρηματικό πλαίσιο της Γαλλίας, καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα του τομέα διαχείρισης εταιρικών στόλων οχημάτων. Τα βραβεία του περιοδικού διεξήχθησαν από μία επιτροπή 17 διευθυντών διαχείρισης εταιρικού στόλου οχημάτων και συντακτών του περιοδικού, οι οποίοι αποφάνθηκαν για τα μοντέλα που θα βραβευθούν έπειτα από πλήθος δοκιμών αυτοκινήτων όλων των εταιρειών στο Παρίσι ένα μήνα νωρίτερα. Για το Peugeot e-208, το βραβείο «Καλύτερο Ηλεκτρικό Ηatchback» είναι ακόμη ένας τίτλος μεταξύ πολλών άλλων που έχει ήδη κατακτήσει, μετά την βράβευσή του ως Ευρωπαïκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020.

Το Peugeot 2008 λαμβάνει το βραβείο «καλύτερο SUV με κινητήρες εσωτερικής καύσης», γεγονός που επιβεβαιώνει την επιτυχία του μοντέλου, που ενώ λανσαρίστηκε πριν απο λίγους μήνες είναι ήδη στην κορυφή των πωλήσεων στη Γαλλία. Το τρίτο βραβείο το έλαβε η Peugeot στην κατηγορία «πιο αγαπητή εταιρεία» από τους διευθυντές διαχείρισης στόλου εταιρικών οχημάτων. Αυτό το βραβείο απευθύνεται στους κατασκευαστές με βάση τις καινοτομίες τους, την ενεργειακή μετάβαση της μάρκας, το Value for Money (σχέση αξίας/τιμής) και την προσαρμοστικότητα της μάρκας στις ανάγκες των πελατών της.

Ο κύριος Hugues de Laage, διευθυντής εταιρικών πωλήσεων PSA, δήλωσε «Είναι πολύ τιμητικό να λαμβάνουμε δύο βραβεία για τα νέα μας μοντέλα: το ηλεκτρικό e-208 και το 2008. Επίσης, είμαστε ιδιάιτερα υπερήφανοι για το βραβείο της πιο «αγαπητής εταιρείας», το οποίο είναι αποτέλεσμα της άψογης σχέσης και συνεργασίας μας με τους πελάτες μας». Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ