top icon
Επικαιρότητα

«Βόλτες» στο Πριγκιπάτο για το νέο Renault Megane RS Trophy-R [+video]

Οι Nico Hulkenberg και Daniel Ricciardo παρουσίασαν στο περιθώριο του GP του Μονακό το νέο Renault Megane RS Trophy-R.

Όπως ρητά μας είχαν υποσχεθεί οι Γάλλοι της Renault Sport τις περασμένες μέρες, το νέο Megane RS Trophy-R έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στο Πριγκιπάτο του Μονακό στο περιθώριο του εμβληματικού GP που για 90ή φορά πραγματοποιείται στους πάντοτε απαιτητικούς – για ανθρώπους και μηχανές – δρόμους του. Για την περίσταση, μάλιστα, πίσω από το τιμόνι των δύο λευκών «χάτς» των Γάλλων βρέθηκαν οι δύο πιλότοι της ομάδας, Nico Hulkenberg και Daniel Ricciardo.

Αξίζει να θυμίσουμε  ότι η Renault ανακοίνωσε πριν δύο μόλις 24ώρα ότι το νέο Megane RS Trophy-R είναι εφεξής ο νέος βασιλιάς στην κατηγορία των κόμπακτ αυτοκινήτων με κίνηση στους εμπρός τροχούς στη νέα, πιστοποιημένη διαδρομή μήκους 20,832 χλμ. της «Πράσινης Κόλασης». Πιο συγκριμένα, στις 5 Απριλίου η κορυφαία έκδοση του Renault Megane πέτυχε χρόνο 7:40.100 στο «μεγάλο» Nurburgring μήκους 20,6 χλμ. και χρόνο 7:45.389 στην επίσημα πιστοποιημένη, από το 2019, διαδρομή μήκους 20,832 χλμ.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, κάτω από το εμπρός καπό του αυτοκινήτου – το οποίο θα παραχθεί από τα τέλη του 2019 «σε μερικές εκατοντάδες αντίτυπα» – βρίσκεται ο γνωστός 1.800άρης κινητήρας τούρμπο των Γάλλων που είδαμε στην έκδοση Trophy εξακολουθώντας να αποδίδει μέγιστη ισχύ 300 ίππων. Χωρίς προς το παρόν να αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες, οι Γάλλοι αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι το νέο Trophy-R διαθέτει αλλαγές στην ανάρτηση σε σχέση με το Trophy και μειωμένο έως και 130 κιλά βάρος._Χ.Α.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ MEGANE RS TROPHY-R ΣΤΟ NURBURGRING

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ