top icon
Επικαιρότητα

«Woman’s World Car of the Year» το Land Rover Defender

Το Land Rover Defender κατέκτησε τον φετινό τίτλο στα βραβεία του θεσμού Woman’s World Car of the Year.

Το Land Rover Defender κατέκτησε τον φετινό τίτλο στο θεσμό Woman’s World Car of the Year, στον οποίο μετέχουν 50 γυναίκες δημοσιογράφοι από το χώρο του αυτοκινήτου από πέντε διαφορετικές ηπείρους και 38 στο σύνολο χώρες – ανάμεσά τους και η δική μας Αριάδνη Γερασιμίδου.

Το σύστημα ψηφοφορίας του θεσμού βασίστηκε φέτος στην επιλογή στον πρώτο γύρο των τριών καλύτερων αυτοκινήτων σε κάθε κατηγορία, λαμβάνοντας υπόψη τα μοντέλα που κυκλοφόρησαν το διάστημα Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2020.

Στο δεύτερο γύρο, οι κριτές επιλέγουν την καλύτερη πρόταση σε σχέση με τους αντιπάλους της στην ίδια κατηγορία, ενώ στο τρίτο και τελικό στάδιο της διαδικασίας οι φιναλίστ-νικητές κάθε κατηγορίας διαγωνίζονται με στόχο την ανάδειξη ενός και μόνο νικητή.

«Το Woman’s World Car of the Year είναι η μόνη κριτική επιτροπή στον κόσμο που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες δημοσιογράφους. Αυτό της δίνει τεράστια αξία επειδή οι αποφάσεις της αντιπροσωπεύουν τις προτιμήσεις εκατομμυρίων γυναικών οδηγών σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Marta Garcia, Executive President του θεσμού Woman’s World Car of the Year.

Οι νικητές στις 9 κατηγορίες του θεσμού είναι:

Peugeot 208 Best Urban Car
Skoda Octavia Best Family CR
Lexus LC 500 Cabrio Best Luxury CR
Ferrari F8 Spider Best Performance Car
Peugeot 2008 Best Urban SUV
Land Rover Defender Best Medium SUV
Kia Sorento. Best Large SUV
Ford F-150 Best 4×4 & Pick-Up
Honda e Best EV

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ