Είναι επίσημο: McLaren και Mercedes ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους από το 2021, με το Woking να επιστρέφει στους Γερμανούς για την προμήθεια μονάδων ισχύος.

Μετά το 2014, οι δύο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους, με τη McLaren να επιλέγει να συνεργαστεί με τη Honda, σε μία σύμπραξη που τελικά έμεινε άκαρπη.

Η συνέχεια με τη Renault σηματοδοτεί και τη σταδιακή άνοδο της ομάδας στο midfield, ειδικά φέτος, που είναι 4η στους κατασκευαστές.

Οι Βρετανοί, όμως, θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω, και θεωρούν πως ο τρόπος για να το πετύχουν αυτό είναι μία μετάβαση –εκ νέου- στη Mercedes.

Η Renault προσπάθησε να προσφέρει μία βελτιωμένη πρόταση, με αυξημένη συνεργασία και κοινή χρήση δεδομένων από το 2021, όμως η McLaren ήθελε να σμίξει ξανά με τη Mercedes, σε κάθε περίπτωση.

«Αυτή η συμφωνία είναι ένα σημαντικό βήμα για το μακροπρόθεσμο πλάνο μας να επιστρέψουμε στις επιτυχίες,» δήλωσε ο CEO της ομάδας, Zak Brown.

«Η Mercedes είναι ορόσημο, και σαν ομάδα και σαν κινητήρας, οπότε είναι φυσικό να θέλουμε να εξασφαλίσουμε μία σίγουρη συνεργασία με αυτήν την εταιρεία για το μέλλον.»_Δ.Μ.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά