top icon
Επικαιρότητα

Αλλαγές στη γκάμα BMW

Η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά από προσθήκες και αναβαθμίσεις που αφορούν σε αρκετά μοντέλα της γκάμας της.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά 4 αποκτά την έκδοση 440i, η οποία κινείται, όπως και η 340i, από τον 3λιτρο σε σειρά twin turbo κινητήρα των Βαυαρών, ο οποίος αποδίδει 326 ίππους. Ο συγκεκριμένος κινητήρας συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή προαιρετικά με ένα αυτόματο «8αρι». Επίσης, η νέα 440i διατίθεται και με το γνωστό σύστημα τετρακίνησης xDrive.

Σε ότι αφορά στη σειρά 3, η εταιρεία προσθέτει στη γκάμα του μοντέλου τις εκδόσεις 325d και 325d Touring, οι οποίες φιλοξενούν κάτω από το εμπρός καπό τους έναν 4κύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων με ισχύ 224 ίππων.

Σε ότι αφορά στη M4 GTS, η BMW ανακοίνωσε πως το κορυφαίο σπορ μοντέλο της θα μπορεί στο εξής να εφοδιάζεται με ζάντες κατασκευασμένες από carbon, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση εντός πίστας. Ο συγκεκριμένος τύπος ζάντας εξοικονομεί περί τα 7 κιλά σε σχέση με τον αντίστοιχο αλουμινένιο, σύμφωνα με την γερμανική εταιρεία.

Η σειρά 7 θα προσφέρεται από τον προσεχή Μάρτιο στην έκδοση 740Li xDrive κινούμενη και αυτή με τη σειρά της από τον 6κύλινδρο κινητήρα των 440i/340i.

Τέλος, η BMW ανακοίνωσε τη διάθεση του συστήματος τετρακίνησης xDrive για τη σειρά 2 GranTourer._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ