top icon
Επικαιρότητα

H Singer γιορτάζει στο Monterey Car Week την πρώτη της δεκαετία

Η Singer Vehicle Design είναι ένα οίκος από το Λ. Άντζελες των ΗΠΑ που εξειδικεύεται εδώ και δέκα ακριβώς χρόνια στην εξέλιξη των αερόψυκτων Porsche 911 χρονολογίας 1989-1994.

Η Singer Vehicle Design έχει την έδρα της στο Λ. Άντζελες της Καλιφόρνιας και δημιουργήθηκε πριν από μία ακριβώς δεκαετία με στόχο τη «δημιουργία προτάσεων που βασίζονται σε εμβληματικά αυτοκίνητα της παγκόσμιας αυτοκινητικής σκηνής». Και ειδικότερα, στις αερόψυκτες Porsche 911 (γενιά 964), χρονολογίας 1989 έως 1994. Με αφορμή την πρεμιέρα της πρώτης 911 Reimagined by Singer πριν από 10 ακριβώς χρόνια στο Monterey Car Week, η Singer σκοπεύει να παρουσιάσει στην αμερικανική χερσόνησο φέτος, σε λίγες μόλις μέρες από σήμερα, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά εικοσιπέντε στο σύνολο συλλεκτικές δημιουργίες της.

Διαβάστε επίσης: H Singer υπογράφει μια ακόμα ρετρό αναβίωση της Porsche 911 (964)

Μέχρι σήμερα, η πάλαι ποτέ start-up εταιρεία από το Sun Valley της Καλιφόρνια έχει καταφέρει να πουλήσει σε ισάριθμους πελάτες της πάνω από 150 δημιουργίες της συνεργαζόμενη για την εξέλιξή τους με ηχηρά ονόματα στον κόσμο των τεσσάρων τροχών, όπως η Williams Advanced Engineering, η Brembo, η Michelin, η Mobil και η Bosch._X.A.

Διαβάστε επίσης: Η νέα δημιουργία της Singer είναι το τέλειο υλικό ονείρων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ