top icon
Επικαιρότητα

H υγεία του Sergio Marchionne είναι μη αναστρέψιμη

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο πρώην CEO της FCA βρίσκεται σε κώμα έχοντας υποστεί εγκεφαλική εμβολή και πλέον δεν υπάρχουν ελπίδες για ανάκαμψη.

Όπως όλα μαρτυρούν, πίσω από την απρόσμενη όσο και εσπευσμένη αντικατάσταση του Sergio Marchionne από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της FCA αλλά και από την αντίστοιχη στη Ferrari το Σάββατο που μας πέρασε, αποκαλύπτεται μία τραγική αλληλουχία περιστατικών, τα οποία έχουν φέρει την κατάσταση της υγείας του 66χρονου σε πλήρες αδιέξοδο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Lettera43, o ιταλο-καναδός υπέστη εγκεφαλική εμβολή κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης επέμβασης που πραγματοποίησε στα τέλη Ιουνίου στο δεξί του ώμο προκειμένου να αφαιρεθεί ένα σάρκωμα (ένα είδος καρκίνου, δηλαδή) που καιρό τώρα ταλαιπωρούσε με έντονους πόνους τον μέχρι πρότινος ισχυρό άνδρα του ιταλο-αμερικανικού ομίλου.

Διαβάστε επίσης: Sergio Marchionne, το τέλος μιας ολόκληρης εποχής

Η εμβολή είναι ουσιαστικά το μπλοκάρισμα μιας αρτηρίας, το οποίο προκαλείται συνήθως από θρόμβο ή από κάποιο κομμάτι λιπώδους πλάκας που «ταξιδεύει» μέσω του κυκλοφορικού συστήματος. Στο δημοσίευμα του Lettera43, το οποίο αναπαράγουν από χθες όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, δεν διευκρινίζεται η ακριβής φύση της εμβολής που υπέστη ο Marchionne, αλλά τα αποτελέσματά της, τα οποία, όπως όλα δείχνουν, αποδεικνύονται μοιραία. Εφόσον το ρεπορτάζ είναι ακριβές, ο πρώην CEO της FCA έπεσε σε κώμα κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης έχοντας υποστεί ανεπανόρθωτη, όπως χαρακτηρίζεται, εγκεφαλική βλάβη. Χωρίς καμία ελπίδα για ανάκαμψη, αυτή τη στιγμή ο Sergio Marchionne παραμένει εν ζωή αποκλειστικά χάρη στη μηχανική υποστήριξη που του παρέχεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ζυρίχης, στο οποίο και παραμένει._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ