Ο όμιλος από την Κορέα, στους κόλπους του οποίου εντάσσονται οι Hyundai και Kia, γίνεται και επίσημα από σήμερα μέλος της κοινοπραξίας Ionity.

Των φρονίμων τα παιδία, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Έτσι, όλες οι εταιρείες των BMW Group και VW Group, σε συνεργασία με εκείνες της Daimler AG και την «ευρωπαϊκή» Ford, συνέστησαν το 2017 την κοινοπραξία Ionity με στόχο την κατασκευή ενός ικανού αριθμού σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, τους οποίους θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οχήματα άλλων κατασκευαστών υπό την προϋπόθεση ότι τα τελευταία υιοθετούν το σύστημα Combined Charging System (CCS).

Σήμερα, η εν λόγω σύμπραξη ισχυροποιεί έτι περαιτέρω την παρουσία της, καθώς το Hyundai Motor Group γίνεται εφ εξής το νέο μέλος της κονοπραξίας, η οποία έχει ήδη εγκαταστήσει στη γηραιά ήπειρο πάνω από 140 σημεία φόρτισης, ενώ ακόμα 50 βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό κατασκευή. Αξίζει να σημειωθεί πως στόχος της Ionity είναι το αργότερο έως το 2020 οι εν λόγω σταθμοί - οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να «αναζωογονούν» τις μπαταρίες των EVs με δυναμική έως και 350 kW – να έχουν αυξηθεί στους 400._Χ.Α.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά