top icon
Επικαιρότητα

Οι ανακλήσεις ντίζελ μοντέλων δεν τελείωσαν, δηλώνει ο CEO της Audi

O Διευθύνων Σύμβουλος της Audi δεν αποκλείει να δούμε στο προσεχές μέλλον επιπλέον ανακλήσεις μοντέλων που οφείλονται στο διαβόητο σκάνδαλο.

Σε χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Augsburger Allgemeine, o CEO της Audi, Rupert Stadler, προανήγγειλε ουσιαστικά νέες ανακλήσεις πετρελαιοκίνητων μοντέλων της εταιρείας παραδεχόμενος πως η «η κρίση του ντίζελ δεν έχει ακόμα τελειώσει».

Η δήλωση αυτή έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά την παραδοχή της ίδιας εταιρείας ότι στελέχη της ανακάλυψαν παρατυπίες σε 60.000 πετρελαιοκίνητα οχήματα της μάρκας τα οποία εφοδιάζονται με τον 3λιτρο V6 TDI Evo2 κινητήρα του γερμανικού ομίλου.

«Εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε ζητήματα, τα οποία αναφέρουμε αμέσως στις ρυθμιστικές αρχές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Rupert Stadler.

Αναφερόμενος στις φήμες που τον ήθελαν να απομακρύνεται από το τιμόνι της Audi ύστερα από τις πρόσφατες εξελίξεις που σχετίζονται με το διαβόητο σκάνδαλο, ο Stadler δήλωσε πως δεν σκοπεύει να τα παρατήσει και πως θα «παλέψει» να λύσει το θέμα.

«Νιώθω υπεύθυνος και όσο έχω την πλήρη υποστήριξη του εποπτικού συμβουλίου και της διοίκησης, αποδέχομαι αυτή την ευθύνη για την επίλυση του προβλήματος καθοδηγώντας συγχρόνως την εταιρεία προς στο μέλλον»._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ