top icon
Επικαιρότητα

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του Sergio Marchionne

Κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι οι ειδήσεις που έρχονται στο φως, τόσο από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όσο κυρίως από τον ιταλικό Τύπο, για την κατάσταση της υγείας του πρώην CEO της FCA.

Τα αναπάντεχα κα σοβαρά, όπως όλο δείχνουν, προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Sergio Marchionne, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την εσπευσμένη αντικατάστασή του από τη θέση του CEO στην FCA και φυσικά από την αντίστοιχη στη Ferrari, χαρακτηρίζονται από σημερινά δημοσιεύματα της έγκυρης ιταλικής εφημερίδα La Stampa ως «πιθανώς μη αναστρέψιμα».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και αναρτήσεις που αναδημοσιεύει το πρακτορείο Reuters, ο Sergio Marchionne νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ζυρίχης έχοντας προηγουμένως υποστεί σοβαρές επιπλοκές μετά την εγχείρηση που πραγματοποίησε στο δεξί του ώμο.

Διαβάστε επίσης: Sergio Marchionne, το τέλος μιας ολόκληρης εποχής

Σύμφωνα με χθεσινή αναφορά της ιταλικής επίσης La Repubblica, ο ιταλο-καναδός βρίσκεται από την Παρασκευή το απόγευμα σε κωματώδη κατάσταση στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Il Messeggero, στο πλευρό του Sergio Marchionne βρίσκεται αυτή τη στιγμή η οικογένεια του, και συγκεκριμένα οι δύο γιοί του, Allessio Giacomo και Jonathan Tyler, καθώς και η υπεύθυνη επικοινωνίας του 66χρονου, Manuela Battezzatto._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ