top icon
Επικαιρότητα

Συλλεκτική έκδοση Edition M Heritage για την BMW M4

Μια έκδοση για την BMW M4 που θα παραχθεί σε μόλις 750 αντίτυπα.

Η BMW, θέλοντας να τιμήσει την αγωνιστική της παράδοση και παρουσία, και ειδικότερα εκείνη στο DTM, αποκαλύπτει σήμερα την περιορισμένης παραγωγής έκδοση M Heritage της M4, η οποία, διόλου τυχαία, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου στον αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στο… ιερό αγωνιστικό τερέν της πίστας του Nurburgring.

BMW M4 Edition M Heritage

Με τον γνωστό 3λιτρο straight-six κινητήρα των 450 ίππων να συνεχίζει να προσφέρει αγόγγυστα της υπηρεσίες του κάτω από το καπό, τα 750 αντίτυπα της Edition M Heritage που θα παραχθούν θα διατίθενται στους χρωματισμούς Laguna Seca Blue, Velvet Blue Metallic και Imola Red παραπέμποντας ως συνδυασμός στη γνώριμη «φορεσιά» των καθαρόαιμων κατασκευών της BMW Motorsport.

BMW M4 Edition M Heritage

Από εκεί και πέρα, όλα τα αντίτυπα της έκδοσης φέρουν ειδικής σχεδίασης ζάντες με διάμετρο 20 ίντσες και γκρι χρώμα, καθώς και carbon οροφή. Στην καμπίνα, σημείο αναφοράς είναι τα δερμάτινα και δίχρωμα καθίσματα, οι επενδύσεις carbon στο ταμπλό καθώς και τα διακριτικά logos που μαρτυρούν την ονομασία της έκδοσης._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ