top icon
Επικαιρότητα

Η KIA στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Πανελλήνια πρεμιέρα, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, για το Kia Stinger και το υβριδικό Niro HEV.

Η Kia Ελλάς θα συμμετάσχει στην Έκθεση Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018 που θα πραγματοποιηθεί από 10–18 Νοεμβρίου 2018 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο. Θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο υβριδικό Niro HEV το οποίο εφοδιάζεται με δύο κινητήρες –ένα βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτροκινητήρα- και το εντυπωσιακό Stinger που συνδυάζει τον κλασικό σχεδιασμό Gran Turismo με ένα ευρύχωρο και προηγμένο σχεδιαστικά εσωτερικό.

Δυναμική θα είναι και η εμφάνιση των υπόλοιπων μοντέλων της: το δημοφιλές μίνι αυτοκίνητο πόλης Picanto GT-Line, το μοντέρνο Rio GT Line, το ολοκαίνουργο Kia Ceed, το Kia Stonic και το εντελώς νέο Sportage GT Line. H Kia κατασκευάζει οχήματα υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκών προδιαγραφών και απευθύνεται όχι μόνο σε όσους είναι αλλά και σε όσους αισθάνονται «νέοι». Διαθέτει υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλο βαθμό αξιοπιστίας και αυτό αποδεικνύεται μέσω της έρευνας J.D. Power στην οποία η Kia κατέλαβε την 1η θέση. Να σημειώσουμε ότι όλα τα μοντέλα της συνοδεύονται με 7ετή εργοστασιακή εγγύηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ