top icon
Επικαιρότητα

Στα… μουσικά ενδότερα της νέας Porsche Taycan

Με αφορμή τη σύναψη συνεργασίας με την Apple Music για την παροχή μιας «ζωντανής» υπηρεσίας streaming για μουσική, η Porsche αποκαλύπτει έμμεσα σήμερα κι ένα μέρος του εσωτερικού της νέας, ηλεκτροκίνητης Taycan που επισήμως θα αποκαλυφθεί στις 4 Σεπτεμβρίου.

Η Porsche ανακοίνωσε σήμερα τη σύναψη μιας εκτενούς συνεργασίας με την Apple Music που θα εισάγει στη νέα Taycan την πρώτη, πλήρως ενσωματωμένη υπηρεσία streaming για μουσική. Χάρη στη συμφωνία των δύο εταιρειών και με την αρωγή της οθόνης αφής του Porsche Advanced Cockpit, οι συνδρομητές της Apple Music θα μπορούν γρήγορα και εύκολα να απολαύσουν πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια – και μάλιστα χωρίς διακοπές για διαφημίσεις – μέσα από χιλιάδες επιλεγμένες λίστες, καθώς και τη ζωντανή μετάδοση του ραδιοφωνικού δικτύου Beats 1. Και όλα αυτά, με δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο για 3 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Porsche Taycan – 24ωρο τεστ αντοχής στην πίστα του Nardo

«Η Porsche και η Apple Music μοιράζονται τις ίδιες αξίες και αντιμετωπίζουν ανάλογα στην εμπειρία των χρηστών τόσο στον τομέα της εξέλιξης και το σχεδιασμό όσο και στην καινοτομία», δήλωσε ο Detlev von Platen, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Porsche AG. «Μαζί, φέρνουμε καινοτόμες τεχνολογίες ψηφιακής ψυχαγωγίας στα αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης της εταιρείας μας ξεκινώντας από την αμιγώς ηλεκτροκίνητη Taycan.»

Porsche - Apple Music

Χάρη στη συνεργασία της Porsche με την Apple Music, οι επιβάτες της νέας Taycan θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά και υπηρσίες:

  1. Porsche Voice Assistant: Μέσω ενός προσαρμοσμένου συστήματος φωνητικών εντολών, ο οδηγός μπορεί να αναζητήσει γρήγορα μέσω της Apple Music τραγούδια, άλμπουμ, λίστες αναπαραγωγής ή ραδιοφωνικούς σταθμούς.
  2. Discover on Broadcast Radio & Listen on Apple Music: Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους σταθμό στην Apple Music.
  3. Exclusive Playlists: Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν τραγούδια μέσα από λίστες που έχει επιλέξει η Porsche, μέσω της Apple Music.
  4. In-car streaming Data: Παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο internet κι ένα «πακέτο» περιαγωγής για 3 χρόνια μέσω εξωτερικής κεραίας
  5. Up to Six Months Included: Οι νέοι αλλά και οι παλιοί ιδιοκτήτες Porsche έχουν δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Apple Music έως και 6 μήνες.

Συν τοις άλλοις, για όλοι όσοι αναζητούν ακόμα καλύτερη πιστότητα στην αναπαραγωγή του ήχου μέσα στο αυτοκίνητο, η Porsche προσφέρει στη νέα Taycan ένα υψηλής απόδοσης σύστημα Surround της Burmester._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ