Περιβάλλον Ειδήσεις

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα DriveGreen με την υπογραφή της Elpedison

Με την ηλεκτροκίνηση να κερδίζει διαρκώς έδαφος και στη χώρα μας, η ELPEDISON προσφέρει με το πρόγραμμα DriveGreen μια πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη πρόταση για τους χρήστες ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων, η οποία περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών καλύπτοντας όλες τις ανάγκες φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τόσο για εταιρικούς όσο και για οικιακούς πελάτες.

Με το βλέμμα στραμμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή αλλά και στη νέα εποχή της κινητικότητας που έχει ήδη ξεπροβάλει και στη χώρα μας μετά τα σημαντικά οικονομικά κίνητρα για την αγορά και χρήση οχημάτων που κινούνται αποκλειστικά με την αρωγή ηλεκτρικής ενέργειας, η ELPEDISON, η πρωτοπόρος στην Ελλάδα εταιρεία στον τομέα της ενέργειας, έρχεται να προσφέρει με το καινοτόμο πρόγραμμα DriveGreen ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προτάσεις στους χρήστες επαναφορτιζόμενων ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων.

Πιο συγκεκριμένα, αξιοποιώντας την εμπειρία και τη διεθνή τεχνογνωσία τους, οι ομάδες τεχνικών της ELPEDISON αναλαμβάνουν πανελλαδικά την εγκατάσταση του κατάλληλου εξοπλισμού φόρτισης, καθώς και την υποστήριξη των προσφερόμενων υπηρεσιών. Παράλληλα, η ELPEDISON προσφέρει τη δυνατότητα παροχής ευέλικτων προτάσεων και πακέτων στους ιδιοκτήτες και χρήστες ηλεκτροκίνητων οχημάτων, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ενεργειακές ανάγκες κάθε πελάτη.

Η υπηρεσία DriveGreen συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων την προμήθεια καινοτόμων φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων, σε συνδυασμό με υπηρεσίες εγκατάστασης και τεχνικής υποστήριξης (έλεγχος εγκατάστασης, εγκατάσταση και συντήρηση), καθώς και ειδικά προνομιακά πακέτα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ειδικά διαμορφωμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ηλεκτροκίνησης.

H ELPEDISON αποτελεί σήμερα την κορυφαία εταιρεία ενέργειας, τόσο στην παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος, όσο και στην προμήθεια φυσικού αερίου, διασφαλίζοντας μία διαδικασία ηλεκτροπαραγωγής απόλυτα φιλικής προς το περιβάλλον, με τις δύο ιδιόκτητες μονάδες της στη Θίσβη Βοιωτίας και στη Θεσσαλονίκη, που λειτουργούν αποκλειστικά με καύσιμο φυσικό αέριο.

Με κληρονομιά την εμπειρία και την τεχνογνωσία από τις μητρικές της εταιρείες, Ελληνικά Πετρέλαια και Edison, η ELPEDISON παράγει και προμηθεύει ηλεκτρική ενέργεια με ασφάλεια, συνεισφέροντας στην ενεργειακή επάρκεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας. Προσφέρει στους πελάτες της εμπειρία υψηλής ποιότητας μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Όραμά της είναι να είναι ο ηγέτης στην παροχή κορυφαίων και καινοτόμων ενεργειακών λύσεων.

Μια από αυτές είναι και η νέα υπηρεσία DriveGreen που έρχεται να καταστήσει την ηλεκτροκίνηση ακόμα πιο προσιτή και απλή σε όλους, δίνοντας με τον τρόπο αυτό την ευκαιρία σε ιδιώτες αλλά και σε Εταιρείες να πραγματοποιήσουν τη μετάβασή τους στη βιώσιμη κινητικότητα.

Elpdison

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου