18/11/18 0:10

Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες

Forum για θέματα γενικού, μη-αυτοκινητιστικού ενδιαφέροντος

Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες

Δημοσίευσηαπό HighFidelity » 24/02/08 15:40

Πομπώδης τίτλος, αλλά περικαλώ περάστε! :lol:
Είχα υποσχεθεί σεντονάκι σε ανύποπτο χρόνο που αφορούσε την συμπεριφορά μας στο γυναικείο φύλο και είπα να το κάνω πράξη σε χωριστό τόπικ, με σαφέστερο θέμα. Καταρχάς , για τους Moderators μια κουβέντα. Το ξέρω πως υπάρχουν ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ θέματα με «γυναικείο» περιεχόμενο, αλλά θα ήθελα να προσπαθήσω να δώσω ένα όσο γίνεται επιστημονικό ή επιστημοφανή χαρακτήρα, όσο κι αν κάποιοι θα που πως είναι δύσκολο να προσπαθήσεις κάτι τέτοιο σε χαοτικά και μη γραμμικά συστήματα.
:whistlink:
Καταρχήν θα χρησιμοποιήσω 2 θεωρίες που περιγράφουν πιστεύω την κατάσταση σε ένα βαθμό για τις σχέσεις στην Ελλάδα και θα κάνω κι αναφορές με τα λίγα που ξέρω για ...όξω από δω! :lol:
Θα χρησιμοποιηθούν:
-Θεωρία παιγνίων
-Θεωρία του χάους (γνωστότερη ως το φαινόμενο της Πεταλούδας, περισσότερα στη συνέχεια.)
Έμπνευση για το σεντόνι, απετέλεσε η ενασχόληση που απολαμβάνει νέον μέλος του φόρουμ, με πλήθος ανούσιων ποστ και τυγχάνει να είναι γυναίκα, σε ένα φόρουμ που ανδροκρατείται (και αντιστέκεται στις λεγεώνες του Καίσαρα ακόμη! :yahoo: :lol: ).
Δεν θέλω πικρίες, τα συμπεράσματα θα ίσχυαν με παρόμοιο (όχι ακριβώς, αλλά οφείλουμε να είμεθα πολιτικά ορθοί την σήμερον ημέρα... :yahoo: :lol: ) τρόπο, εαν κάποιος εκ των ανδρών αυτού του φόρουμ, έμπαινε στο Cosmopolitan πχ (όσοι μπάκουροι, μπορείτε να το δοκιμάσετε... :yahoo: :twisted: ).
Πάμε λοιπόν:
Θεωρία παιγνίων, οι βασικές αρχές :
-Οι παίχτες (εν προκειμένω έχουμε δυο κατηγορίες: άντρες και γυναίκες)
-Οι στρατηγικές (το πως διαλέγει να κινηθεί ο παίχτης κατά το παιχνίδι)
-Οι απολαβές (το τι προσπαθεί να επιτύχει ο παίχτης από το παιχνίδι)

Ας αναλύσουμε ένα ένα τα χαρακτηριστικά:
Παίχτες είναι και οι άντρες και οι γυναίκες, προφανώς, αφού συμμετέχουν στο ίδιο παιχνίδι. Το πρόβλημα είναι πως στην Ελλάδα ειδικά, ο άντρας είναι περίπου υποχρεωμένος να κάνει την πρώτη κίνηση στην στρατηγική του, αρα να "προδώσει" το τι θα κάνει στον αντίπαλο. Ετσι επειδή η γυναίκα θα παίξει δεύτερη, έχει πλεονέκτημα.
Στρατηγικές, θα αναπτύξουν και τα δύο μέρη. Προφανέστατα, επειδή οι άντρες κάνουν το πρώτο βήμα, θα προσαρμόσουν ανάλογα την στρατηγική τους, ενώ οι γυναίκες θα κάνουν το ίδιο. Οι στρατηγικές θα καθοριστούν από τις απολαβές που επιθυμούν ν'αποκτήσουν και οι δύο.
Απολαβές, εδώ υπάρχει μια δεύτερη διαφοροποίηση. Μπορούμε με ακρίβεια να θεωρήσουμε πως οι άντρες έχουν σαν στόχο πρωτίστως το σεξ και κατόπιν την σχέση, ενώ οι γυναίκες το αντίθετο. Το ποιος θα επικρατήσει, είναι αποτέλεσμα των στρατηγικών που έχουν επιλεχθεί.
:whistlink: :yahoo:
Καλά ως εδώ; Πάμε τώρα να δούμε πώς δημιουργούνται οι μεγαλύτερες δυσκολίες...
:roll:
Οι άντρες που στοχεύουν πάνω απ' όλα στο σεξ και μάλιστα το ταχύτερο δυνατό (δεν φταίνε αυτοί, είναι η φύση τους) θα ήθελαν την ομορφότερη και ει δυνατόν πιο εύκολη. Αν τους βγει και καλή μαγείρισσα, καλή μάνα, καλή με την μάνα τους και σιωπηλή όταν παίζει ποδόσφαιρο, μπορεί και να την παντρευτούν. Αλλά θα ήθελα να την πηδήξουν το ταχύτερο και να είναι όσο δυνατόν πιο όμορφη. Ακριβώς αυτό τους κάνει συνήθως να πάνε να την πέφτουν στις χαρούμενες (=εύκολες, με το ...απλοϊκό, αντρικό τους μυαλό) και όμορφες (=η λίμπιντο βρίσκεται στα ύψη).
Εδώ ξεκινάει και το πρόβλημα!
Επειδή σε ένα χώρο, η όμορφες θα είναι λίγες και οι άντρες πολλοί, όλοι θα πάνε σ'αυτές για να εκδηλώσουν την στρατηγική τους. Επειδή οι γυναίκες θα έχουν παρατηρήσει την κίνηση των ανδρών, θ'αναπροσαρμόσουν την στρατηγική τους, αλλά το χειρότερο : θ'αναπροσαρμόσουν τις προσδοκώμενες απολαβές τους! Οσο περισσότεροι άνδρες προσαρμόζουν πάνω στις συγκεκριμένες τις στρατηγικές τους, τόσο πιο δύσκολο είναι να πετύχουν τις απολαβές που ΑΥΤΟΙ θα ήθελαν, καθώς η ανάδραση θ'ανατροφοδοτεί προς τα πάνω τις γυναικείες προσδοκίες (=μεγαλύτερες απολαβές).
Επομένως, αν οι άντρες δεν σκεφτούν λογικά κι ακολουθήσουν το ένστικτό τους, δεν θα επιτύχουν ΤΙΠΟΤΕ! Πρέπει να σκεφτούν λογικά, να μοιράσουν τις προσδοκίες τους σωστά, αναλόγως προσόντων, ώστε να επιτύχουν τον στόχο γρήγορα και άκοπα:
-ΔΕΝ πλησιάζουμε ΠΟΤΕ σαν λιγούρια αυτές που θεωρούνται όμορφες
-Πλησιάζουμε άλλες γύρω τους και μάλιστα οργανωμένα.
-Προσπαθούμε να τις κάνουμε να μειώσουν τις προσδοκίες τους σε απολαβές, αλλιώς δεν θα τις έχουμε ποτέ.
Οι γυναίκες πάλι έχοντας το πλεονέκτημα, μπορούν ν'αλλάζουν στον αέρα στρατηγική και προσδοκίες! Στόχος είναι η εξασφάλιση συντρόφου για μόνιμη σχέση, βάσει του κύριου πρότυπου: να τις προσέχει, να τις φροντίζει, να είναι καλός , τρυφερός, αλλά και χουβαρντάς, κουβαλητής (με Porsche Cayenne ακόμη καλύτερα... :yahoo: :lol: , έχει και μεγάλο χώρο αποσκευών!) και ΚΥΡΙΩΣ, ν'ασχοληθεί μ'αυτές και μόνον.
Βασική στρατηγική τους είναι να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες, ώστε να τις προσέξει ο mr. Perfect:
-Επιμελές φτιάξιμο (πλύσιμο, ξύρισμα, ντύσιμο, βάψιμο κλπ)
-Προσπάθεια να διαφοροποίησης (μίνι, ντεκολτέ)
-Υπόγειες μέθοδοι (φιλίες με πορτιέρηδες, μπαρμεν, διάδοση ψευδών στοιχείων για τις αντίπαλες)
Πώς προσαρμόζουν τα παραπάνω:
Στον ίδιο χώρο με άλλες γυναίκες και άντρες, προσέχουν πόσοι και αν ασχολούνται μαζί τους. Πώς γίνεται αυτό:
-Ματιές
-Κεράσματα (πολύ προφανές , αλλά και δύσκολο στης...ακρίβειας τον καιρό! :yahoo: :lol: )
-Κοπλιμέντα και λόγια, τυχαία επαφές-σκουντήματα.
Οσα περισσότερα τέτοια δέχονται, τόσο μπορούν να ανεβάσουν τις προσδοκώμενες απολαβές τους. Οσο λιγότερα δέχονται, τόσο θα τις μειώσουν.
Θεωρητικά, μία που δεν την προσέχει κανένας, κάποια στιγμή θα την πηδήξ :lipsealed: ο οποιοσδήποτε (αλλά δυστυχώς, στην Ελλάδα ούτε αυτός ο κανόνας ισχύει)!
Αυτοί είναι κανόνες που ισχύουν σε περιβάλλοντα όπου στο παιχνίδι συμμετέχουν πολλοί.
ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ όμως: υπάρχει δυνατότητα ένας άντρας ΜΟΝΟ να βρεθεί ανάμεσα σε πολλές γυναίκες (άρα θα είναι μάλλον ο ευνούχος του χαρεμιού :yahoo: :lol: ), ή μια γυναίκα ΜΟΝΗ ανάμεσα σε πολλούς άντρες (GANGBANGING λέγεται αυτό στην porn industry! :yahoo: :ysterical: )

Στην περίπτωση αυτού εδώ του φορουμ, έχουμε όπως καταλαβαίνετε μια κατάσταση όπου πολλοί άντρες ασχολούνται ΠΟΛΥ με μια γυναίκα. Ακόμη και να θεωρήσουμε πως δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να την ρίξει στο κρεβάτι για τους παρακάτω λόγους:
-Γιατί μάλλον οι περισσότεροι δεν θέλουν
-Γιατί η μαμά της βρίσκεται παντού
-Γιατί κοιμάται κάθε βράδυ με το λαπτοπ της
-Γιατί οδηγεί Toyota Carina
-Γιατί βρίσκεται στο Ρέθυμνο και οι κρητικοί του φόρουμ είναι στην ηλικία της μαμάς της.
Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, μπορούμε να υποθέσουμε πως δύσκολα θα υπάρξει σοβαρή απολαβή για κάποιον από τους άντρες, επομένως η ενασχόληση όλων, προέρχεται από γονιδιακούς λόγους, βασιζόμενη στο θυμικό και όχι στο λογικό.

Αλλά η επήρρεια αυτής της κατάστασης, δυστυχώς δεν σταματά εδώ μέσα, αλλά προχωράει και παραέξω, όπου η θεωρία παιγνίων, διαστρεβλωμμένη μέσα από το φορουμ, καταλήγει σε ένα χαοτικό σύστημα που επηρεάζει όλους όσου συναναστρέφονται με την εν λόγω κυρία.
:lipsealed: :inlove: ,

To ποστ βγαίνει χοντρο - τεράστιο, οπότε θα πρέπει να σταματήσω εδώ και να επανέλθω αργότερα με την συνέχεια με τα υπόλοιπα για όσους...θαρραλέους αντέχουν ακόμη να διαβάζουν!

Για να δούμε αντιδράσεις.... :whistlink:
HighFidelity
4TF Gr. B Driver
 
Δημοσιεύσεις: 15695
Εγγραφή: 24/06/06 2:27
Last Visit: 14/04/17 21:10

Δημοσίευσηαπό HUNTER » 24/02/08 15:59

Χαρα στο κουραγιο σου!Κυριακατικα,να γραψεις τετοιο σεντονι.

Δεν καταφερα να το διαβασω,οπότε,σου δινω τα ευσημα για την προσπάθεια αλλα χωρις να γνωριζω το περιεχόμενο. :lol:
Άβαταρ μέλους
HUNTER
4TF Gr. B Driver
 
Δημοσιεύσεις: 15618
Εγγραφή: 01/01/70 2:00
Last Visit: 08/12/16 19:10
Τοποθεσία: SALONIKA

Δημοσίευσηαπό kon5 » 24/02/08 16:04

Σεντόναρος. Μεσημεριάτικα μετά το φαϊ μας πέθανες :lol:

Θα προσθέσω και ένα άλλο παράγοντα που καθορίζει την συμπεριφορά της ελληνίδας/κόμπλας. Και αυτό είναι η έλλειψη ανταγωνισμιού από τις γειτονικές χώρες. Γύρω γύρω έχουμε τουρκάλες, αλβανίδες, σκοπιανές και βουλγάρες. Με αυτά τα δεδομένα οι δικές μας παίζουν μόνες τους.
Αν όμως μιλάμε λ.χ για μια αυστριακιά έχει ανταγωνισμό σοβαρό γύρω της να την απειλεί... γερμανίδες, ελβετίδες, ιταλίδες, τσέχες, σλοβάκες, σλοβένες, ουγγαρέζες...Όπως αντιλαμβανόμαστε συνεπώς ο ανταγωνισμός που νιώθουν στο πετσί τους οι κεντροευρωπαίες τις κάνει να ρίχνουν τις παράλογες απαιτήσεις και τις καθιστά πολύ πιο προσγειωμένες από τις δικές μας γομάρες.

Και αυτό είναι ένα πρόβλημα άλυτο. Ίσως να επιδοτούσε το κράτος μια διαμονή των δικών μας τομαριών στο εξωτερικό να δούνε τί παίζει μπας και μυαλωθούν. Επιπλέον όσον αφορά την επίτευξη του στόχου/πηδάω την ωραία ή κάνω σχέση μαζί της πράγματι η αδιαφορία προς το πρόσωπό της είναι η καλύτερη λύση. Βέβαια αν ο στόχος επιτευχθεί αυτό θα στο κρατάει και κάποια στιγμή θα στο βγάλει. Αν είναι δε και δικηγορίνα τότε δείτε την υπογραφή μου :lol:

Συμπέρασμα: Αένος μάχη, ας μαζέψουμε όσο περισσότερα πυρομαχικά μπορούμε και ας παραταχθούμε :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από kon5 και 24/02/08 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
kon5
4TF Gr. B Driver
 
Δημοσιεύσεις: 19784
Εγγραφή: 16/04/06 18:10
Last Visit: 29/01/14 14:40

Δημοσίευσηαπό charmak66 » 24/02/08 16:07

Πάντα θαύμαζα την ικανότητά σου να λες σε 150 σειρές αυτό που θα λεγε κάποιος σε 5. Πρέπει να σου χει φανεί πολύ χρήσιμο σε όσες εξετάσεις έχεις δώσει ως τώρα. :lol: (και με τις γυναίκες, μάλλον)
Τελευταία επεξεργασία από charmak66 και 24/02/08 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
charmak66
4TF Gr. B Driver
 
Δημοσιεύσεις: 18074
Εγγραφή: 13/02/03 17:10
Last Visit: 11/09/14 12:15
Τοποθεσία: Nyksund

Δημοσίευσηαπό StavrosG » 24/02/08 16:07

κων5: Έχουν αρχίσει να πλακώνουν ρουμάνες, ουκρανές, πολωνέζες και αρχισαν να σφίγγουν τα λουριά και για τις δικές μας πάντως... :whistlink:
Για όσους έχουν κάνει συνήθεια να πέφτουν απ'τα σύννεφα, πωλούνται ΦΘΗΝΑ αλεξίπτωτα. Πληροφορίες εντός.
qdb.gr | blog | photos
We are the Borg. You will be assimilated. Resistance is futile.
Άβαταρ μέλους
StavrosG
4TF S2000 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 7957
Εγγραφή: 14/04/03 22:24
Last Visit: 15/11/18 9:41
Τοποθεσία: Ρόδος

Δημοσίευσηαπό chazlp1989 » 24/02/08 16:09

Oύτε εγώ δεν μπαίνω στο Cosmopolitan! :lol:

Να 'σαι καλά Γρηγόρη... Θα γελάω μια βδομάδα!

:ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical:
Άβαταρ μέλους
chazlp1989
4TF S1600 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 3534
Εγγραφή: 20/11/07 1:31
Last Visit: 05/09/14 13:38
Τοποθεσία: Ρέθυμνο

Δημοσίευσηαπό chazlp1989 » 24/02/08 16:11

charmak66 έγραψε:Πάντα θαύμαζα την ικανότητά σου να λες σε 150 σειρές αυτό που θα λεγε κάποιος σε 5. Πρέπει να σου χει φανεί πολύ χρήσιμο σε όσες εξετάσεις έχεις δώσει ως τώρα. :lol: (και με τις γυναίκες, μάλλον)


Ναι, ρε όντως, δεν έρχεσαι να περνάς για μένα τα μαθήματα τύπου ψυχολογία, κοινωνιολογία... :lol:
Άβαταρ μέλους
chazlp1989
4TF S1600 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 3534
Εγγραφή: 20/11/07 1:31
Last Visit: 05/09/14 13:38
Τοποθεσία: Ρέθυμνο

Δημοσίευσηαπό HighFidelity » 24/02/08 16:17

charmak66 έγραψε:Πάντα θαύμαζα την ικανότητά σου να λες σε 150 σειρές αυτό που θα λεγε κάποιος σε 5. Πρέπει να σου χει φανεί πολύ χρήσιμο σε όσες εξετάσεις έχεις δώσει ως τώρα. :lol: (και με τις γυναίκες, μάλλον)

:lol:
Μου φάνηκε αρκετά χρήσιμο στην έκθεση για να περάσω στο πανεπιστήμιο. Κατόπιν, πίστεψε με, στο πολυτεχνείο είναι καθ' όλα ΑΧΡΗΣΤΟ σαν ...χάρισμα: δεν υπάρχουν μαθήματα που θέλουν μπλα-μπλα, ζήτημα είναι να έχω γράψει μέχρι να πάρω το πτυχίο 20 σελίδες θεωρίας. Επιπλέον, οι γυναίκες είναι ...λίγες, οπότε δεν μπορείς να βρεις αντικείμενο να το...εξασκήσεις (καλά εντάξει, αυτό είναι λίγο...υπερβολικό, αλλα οι...μηχανικοί του φόρουμ με καταλαβαίνουν! :yahoo: :lol: )

chazlp1989 έγραψε:
charmak66 έγραψε:Πάντα θαύμαζα την ικανότητά σου να λες σε 150 σειρές αυτό που θα λεγε κάποιος σε 5. Πρέπει να σου χει φανεί πολύ χρήσιμο σε όσες εξετάσεις έχεις δώσει ως τώρα. :lol: (και με τις γυναίκες, μάλλον)


Ναι, ρε όντως, δεν έρχεσαι να περνάς για μένα τα μαθήματα τύπου ψυχολογία, κοινωνιολογία... :lol:

ΠΡΟΣΟΧΗ: με τον τρόπο αυτό, αυξάνεις τις προσδοκίες μου για μεγαλύτερες απολαβές! Μου προτείνεις μια συμφωνία, οπότε θα πρέπει να περιμένω...ανταλλάγματα!
:whistlink: :yahoo: :ysterical: :ysterical:
(παρεπιμπτόντως, επειδή είναι και ο πατέρας μου δάσκαλος, είσαι πολύ τυχερή να είσαι σε μια σχολή που ο καθένας μπορεί να πάρει πτυχίο χωρίς πολύ διάβασμα, αρκεί να διαβάσει πολύ να μπει. Οπότε δεν με χρειάζεσαι. Επικεντρώσου στις εκεί...απολαβές σου!)
HighFidelity
4TF Gr. B Driver
 
Δημοσιεύσεις: 15695
Εγγραφή: 24/06/06 2:27
Last Visit: 14/04/17 21:10

Re: Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες

Δημοσίευσηαπό lokatzis » 24/02/08 17:33

HighFidelity έγραψε:Μπορούμε με ακρίβεια να θεωρήσουμε πως οι άντρες έχουν σαν στόχο πρωτίστως το σεξ και κατόπιν την σχέση, ενώ οι γυναίκες το αντίθετο. Το ποιος θα επικρατήσει, είναι αποτέλεσμα των στρατηγικών που έχουν επιλεχθεί.
:whistlink: :yahoo:
Καλά ως εδώ; Πάμε τώρα να δούμε πώς δημιουργούνται οι μεγαλύτερες δυσκολίες...
:roll:
Οι άντρες που στοχεύουν πάνω απ' όλα στο σεξ και μάλιστα το ταχύτερο δυνατό (δεν φταίνε αυτοί, είναι η φύση τους) θα ήθελαν την ομορφότερη και ει δυνατόν πιο εύκολη. Αν τους βγει και καλή μαγείρισσα, καλή μάνα, καλή με την μάνα τους και σιωπηλή όταν παίζει ποδόσφαιρο, μπορεί και να την παντρευτούν. Αλλά θα ήθελα να την πηδήξουν το ταχύτερο και να είναι όσο δυνατόν πιο όμορφη. Ακριβώς αυτό τους κάνει συνήθως να πάνε να την πέφτουν στις χαρούμενες (=εύκολες, με το ...απλοϊκό, αντρικό τους μυαλό) και όμορφες (=η λίμπιντο βρίσκεται στα ύψη).
Εδώ ξεκινάει και το πρόβλημα!
Επειδή σε ένα χώρο, η όμορφες θα είναι λίγες και οι άντρες πολλοί, όλοι θα πάνε σ'αυτές για να εκδηλώσουν την στρατηγική τους. Επειδή οι γυναίκες θα έχουν παρατηρήσει την κίνηση των ανδρών, θ'αναπροσαρμόσουν την στρατηγική τους, αλλά το χειρότερο : θ'αναπροσαρμόσουν τις προσδοκώμενες απολαβές τους! Οσο περισσότεροι άνδρες προσαρμόζουν πάνω στις συγκεκριμένες τις στρατηγικές τους, τόσο πιο δύσκολο είναι να πετύχουν τις απολαβές που ΑΥΤΟΙ θα ήθελαν, καθώς η ανάδραση θ'ανατροφοδοτεί προς τα πάνω τις γυναικείες προσδοκίες (=μεγαλύτερες απολαβές).
Επομένως, αν οι άντρες δεν σκεφτούν λογικά κι ακολουθήσουν το ένστικτό τους, δεν θα επιτύχουν ΤΙΠΟΤΕ! Πρέπει να σκεφτούν λογικά, να μοιράσουν τις προσδοκίες τους σωστά, αναλόγως προσόντων, ώστε να επιτύχουν τον στόχο γρήγορα και άκοπα:
-ΔΕΝ πλησιάζουμε ΠΟΤΕ σαν λιγούρια αυτές που θεωρούνται όμορφες
-Πλησιάζουμε άλλες γύρω τους και μάλιστα οργανωμένα.

-Προσπαθούμε να τις κάνουμε να μειώσουν τις προσδοκίες τους σε απολαβές, αλλιώς δεν θα τις έχουμε ποτέ.


Αυτή ακριβώς είναι η λύση που πρότεινε και ο Τζον Νας (Ράσελ Κρόου) στην ταινία 'A Beautiful Mind'. Για την ακρίβεια βάσισε ολόκληρη θεωρία (που ερχόταν σε σύγκρουση με όσα ισχυριζόταν ο Άνταμ Σμιθ) σε μια ιδέα που του ήρθε σε ένα bar όταν οι φίλοι του έψαχναν κοπέλες για να κάνουν σεξ :iconcool:

Άραγε έγινε έτσι και στην πραγματικότητα ή ήταν ένα από τα σημεία όπου η ταινία διαφοροποιήθηκε από την πραγματικότητα;

Υ.Γ.: Καταπληκτική ταινία!
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing"
Άβαταρ μέλους
lokatzis
4TF S2000 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 7963
Εγγραφή: 17/04/05 16:17
Last Visit: 14/11/18 22:33
Τοποθεσία: Τριγυρνώντας στα Νότια Προάστια...

Δημοσίευσηαπό tasosdev » 24/02/08 18:21

HighFidelity
Μήπως ρε αδελφέ απλά οι τύποι κάνουν χαβαλέ και η τύπισσα
απλά κάνει χαβαλέ; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tasosdev
4TF N4 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 5588
Εγγραφή: 07/03/07 11:48
Last Visit: 16/01/12 20:51

Δημοσίευσηαπό petrolhead » 24/02/08 18:23

konstantinosV έγραψε:Θα προσθέσω και ένα άλλο παράγοντα που καθορίζει την συμπεριφορά της ελληνίδας/κόμπλας.

Δεν πάμε καλά. Καθόλου καλά. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι πολλοί άντρες έχετε πρόβλημα με τις γυναίκες! :yikes:

charmak66 έγραψε:Πάντα θαύμαζα την ικανότητά σου να λες σε 150 σειρές αυτό που θα λεγε κάποιος σε 5. Πρέπει να σου χει φανεί πολύ χρήσιμο σε όσες εξετάσεις έχεις δώσει ως τώρα. :lol: (και με τις γυναίκες, μάλλον)
:thumbsup:
δεν περιμενει.
για τη ζωη λεω...
petrolhead
4TF A5 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 301
Εγγραφή: 16/10/07 7:53
Last Visit: 04/09/14 18:31

Δημοσίευσηαπό kon5 » 24/02/08 18:32

elisa έγραψε: Δεν πάμε καλά. Καθόλου καλά. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι πολλοί άντρες έχετε πρόβλημα με τις γυναίκες! :yikes:

Το περίεργο θα ήταν να έδινες διαφορετική εξήγηση από αυτή που δίνουν τα κομπλεξικά όντα-ελληνίδες και οι μανάδες τους, εν δυνάμει θανατηφόρες πεθερές :lol:
Άβαταρ μέλους
kon5
4TF Gr. B Driver
 
Δημοσιεύσεις: 19784
Εγγραφή: 16/04/06 18:10
Last Visit: 29/01/14 14:40

Δημοσίευσηαπό petrolhead » 24/02/08 18:36

konstantinosV έγραψε:
elisa έγραψε: Δεν πάμε καλά. Καθόλου καλά. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι πολλοί άντρες έχετε πρόβλημα με τις γυναίκες! :yikes:

Το περίεργο θα ήταν να έδινες διαφορετική εξήγηση από αυτή που δίνουν τα κομπλεξικά όντα-ελληνίδες και οι μανάδες τους, εν δυνάμει θανατηφόρες πεθερές :lol:


Ελπίζω να κάνεις στ' αλήθεια πλάκα και να μην είσαι όσο κομπλεξικός δείχνει το ποστ σου. :roll:

:shifty:
δεν περιμενει.
για τη ζωη λεω...
petrolhead
4TF A5 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 301
Εγγραφή: 16/10/07 7:53
Last Visit: 04/09/14 18:31

Δημοσίευσηαπό pjathan » 24/02/08 18:40

Αφού δεν τις καταλαβαίνουμε,γιατί τις κυνηγάμε μανιωδώς και κάνουμε του κόσμου τις λαλακίες για να τις κατακτήσουμε;

Αφού δεν μας καταλαβαίνουν γιατί στολίζονται σαν ρώσικες ναυαρχίδες έτοιμες για επιθεώρηση και κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να τις προσέξουμε;

:hmmm:
Πάαινε ντουγρού κολλέγα και θα το έβρεις. :innocent: :shifty:
Άβαταρ μέλους
pjathan
4TF S1600 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 4447
Εγγραφή: 03/06/07 14:24
Last Visit: 13/04/15 0:52
Τοποθεσία: No hope city: Πύργος Ηλείας.

Δημοσίευσηαπό kon5 » 24/02/08 18:41

Το παραπάνω είναι συμπέρασμα ένος "σεντονιού" που ύφανα στο μυαλό μου χρόνια. Αν κάτσω να το αναλύσω ενδελεχώς θα φάω την πρωτιά της "υψηλής πιστότητας". Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Εσύ που θίγεσαι κάνε όπως αγαπάς και στην καθημερινότητά σου μπορείς κάλλιστα να αποδεικνύεις εμπράκτως την φαιδρότητα κατ'εσέ της ως άνω σκέψης μου. :)
Άβαταρ μέλους
kon5
4TF Gr. B Driver
 
Δημοσιεύσεις: 19784
Εγγραφή: 16/04/06 18:10
Last Visit: 29/01/14 14:40

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντίλογος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Majestic-12 [Bot] και 4 επισκέπτες