15/11/18 15:19

Η ζωή είναι ένα Matrix ?

Forum για θέματα γενικού, μη-αυτοκινητιστικού ενδιαφέροντος

Re: Η ζωή είναι ένα Matrix ?

Δημοσίευσηαπό seismic » 01/09/17 13:06

Το χρώμα είναι συχνότητα και το μάτι μας ( που την στέλνει στον εγκέφαλο ) την μεταφράζει σε χρώμα. ( λάθος μετάφραση )
Η γεύση δεν υπάρχει ο εγκέφαλός μας την δημιουργεί. Αλήθεια ποιος μας λέει ότι δεν θα μπορούσαμε να είχαμε άλλες 10 ψευδές αισθήσεις και να βλέπαμε τον κόσμο διαφορετικά?
Όταν είσαι μέσα σε ένα πρόγραμμα Matrix όλα μπορούν να συμβούν ανάλογα το πρόγραμμα των αισθήσεων που σου έχουν τοποθετήσει. Το dna του ανθρώπινου είδους έχει προγραμματιστεί να αναβαθμίζετε συνεχώς. Ποιος το έχει προγραμματίσει... ο Θεός ή οι εξωγήινοι Πάντως είναι προγραμματισμένο και δεν είναι τυχαία μια τόσο πολύπλοκη κατασκευή σαν το ανθρώπινο είδος. Δεν υπάρχει νόμος χωρίς νομοθέτη εφεύρεση χωρίς εφευρέτη και πρόγραμμα χωρίς προγραμματιστή.
Η πραγματικότητα είναι ότι όλα στο σύμπαν είναι ενωμένα ... είναι σαν να κολυμπάμε μέσα σε έναν χυλό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που να του αρέσει να κολυμπά μέσα σε χυλό. Οι αισθήσεις μας είναι Matrix μεν αλλά μας βοηθούν σαν τον σκηνοθέτη που προσπαθεί να εμπλουτίσει μία ταινία με δράση να την κάνει πιο αληθινή και ενδιαφέρουσα αν και η ταινία η ίδια είναι Matrix. Ολες μας οι αισθήσεις ή καλύτερα θα τις ονόμαζα ψευδαισθήσεις αποτελούνται από ένα δέκτη και ένα πομπό ο οποίος μεταφέρει στον εγκέφαλο δηλαδή στον υπολογιστή ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς. Ο δέκτης τι δέχεται από το φως = ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς Η γεύση δέχεται ηλεκτροχημικούς παλμούς. Η αφή είναι ένα είδος ραντάρ που καταλαβαίνει την καμπυλότητα και την υφή μέσο ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Η ακοή τους παλμούς του αέρα τους μεταδίδει κατά τον ίδιον τρόπο Το ίδιο και η όσφρηση. Όλα είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία ο υπολογιστής εγκέφαλος τα επεξεργάζεται και έχουμε τις αισθήσεις.
Τα ερωτήματα που μπαίνουν είναι τα εξής.
1) Τι σχέση έχει η ενέργεια των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων με τις αισθήσεις μας ( ψευδαισθήσεις )?
2) Που ξέρουμε αν ένας διαφορετικός άλλος εγκέφαλος δεν θα μας έβγαζε διαφορετικά χρώματα, γεύσεις, ακούσματα?
3) Αν είχαμε περισσότερες αισθήσεις δεν θα αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο αλλιώς?
4) Μπορεί να υπάρχουν και να συμβαίνουν πολλά άλλα γύρο μας τα οποία εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε διότι οι αισθήσεις μας δεν μπορούν να αναλύσουν ή διότι λαμβάνουν μόνο ένα ορισμένο εύρος συχνοτήτων. Οπότε κάλλιστα ο δημιουργός του υπολογιστή του εγκεφάλου μας θα μπορούσε να τον προγραμματίσει να έχει λίγες ή πολλές δυνατότητες όπως προγραμματίζουν τα παιχνίδια Η/Υ
Ακόμα πιστεύεται ότι δεν υπάρχει δημιουργός για όλα αυτά? Ας μην αναλύσουμε και την συνείδηση η οποία είναι πολύ μεγάλη επιστήμη του υπολογιστή μας. Η λειτουργία των αισθήσεων έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι μία ψευδαίσθηση.
Και εμείς τι.... με την ψευδαίσθηση πάμε να βρούμε αλήθειες για την ζωή στην γη χωρίς να υπολογίζουμε το άλλο σύμπαν γύρο μας? Μητέρα γη πατέρα ουρανέ Ας φανταστούμε ότι η ενέργεια είναι το πρώτο συστατικό δημιουργίας της ύλης και ότι η υπερπροσφορά της ενέργειας μπορεί να δημιουργήσει ύλη συμπυκνωμένη ( στερεά σώματα ) και η μύωση της ενέργειας άλλα σώματα μικροσκοπικά όπως είναι ο αέρας. Αν δεν είχαμε τις αισθήσεις αυτές που έχουμε θα βλέπαμε το σύμπαν σαν έναν χυλό ενέργειας χωρίς αποστάσεις και χρώματα μέσα στον οποίο ακόμα και το σώμα μας θα ήταν ένα με τον χυλό ενέργειας. Πιστεύω ότι η ενέργεια είναι αυτό που ονομάζουμε θεό και αυτή δημιουργεί την ύλη στα πάντα και ο άνθρωπος και τα άλλα ζώα είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε το διάστημα της ενέργειας να ζει μέσα από τον άνθρωπο ο οποίος βάζει μέσα σε αυτόν τον χυλό ενέργειας μέσο των αισθήσεών του αποστάσεις χρώματα κλπ. Δηλαδή είμαστε η καθ εικόνα και ομοίωση αυτής της ενέργειας. Δεν αμφισβητώ την Θεωρεία της εξέλιξης ( ΘτΕ ). Αμφισβητώ ότι όλα αυτά έγιναν τυχαία. Εγώ πιστεύω ότι η αλυσίδα του DNA έχει προγραμματιστεί από κάποιον που την έφτιαξε αρχικός να μετεξελιχθεί και να καταλήξει σε μία ολοκλήρωση.
Δεν είναι δυνατόν να δεχθώ όπως κάνει η ΘτΕ το τυχαίο σε έναν τόσο τελειοποιημένο προγραμματισμό όπως είναι αυτός του ανθρώπου αλλά και των άλλων ζώων.
Πριν λίγα χρόνια ανακάλυψαν ότι ακόμα και το τελείως κενό εμπεριέχει ενέργεια η οποία μάλιστα έχει και βάρος.
Δες το βίντεο στο 5 λεπτό. https://www.youtube.com/watch?v=2_iNzqjGQ7Q
Το ερώτημα είναι η ενέργεια που υπάρχει στο απόλυτο κενό είναι ένα τίποτα ή η ενέργεια είναι ύλη αφού μετά από κάποιο διάστημα η ενέργεια αυτή λένε ότι από το τίποτα δημιουργεί ύλη?
seismic
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 863
Εγγραφή: 18/04/10 15:27
Last Visit: 13/06/18 22:59

Re: Η ζωή είναι ένα Matrix ?

Δημοσίευσηαπό seismic » 02/09/17 13:56

Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω σαν σχεδιαστής ( όχι σαν επιστήμονας ) ένα πράγμα. Η επιστήμη σήμερα παραδέχεται ότι υπάρχει ύλη δύο διαστάσεων γιατί για εμένα δεν υπάρχει. Οπτικά βέβαια μπορούμε να αντιληφθούμε σχήματα όπως ένα τρίγωνο ένα τετράγωνο ή έναν κύκλο αλλά παίζει μεγάλο ρόλο η οπτική γωνία του παρατηρητή η οποία αλλάζει το σχήμα αυτών των ειδώλων όταν αλλάζει η θέση του παρατηρητή και στα δισδιάστατα αντικείμενα υπάρχει ένα σημείο που ο παρατηρητής δεν τα βλέπει καν.
1)Ένας κύβος έχει τρις διαστάσεις και απροσδιόριστο αριθμό επιπέδων με το ίδιο εμβαδόν
2)Μία σφαίρα έχει τρις διαστάσεις και απροσδιόριστο αριθμό επιπέδων με διαφορετικό όμως εμβαδών ως προς την μισή σφαίρα η οποία ταιριάζει με τα εμβαδά της άλλης μισής σφαίρας.
3) Μία πυραμίδα έχει τρις διαστάσεις με απροσδιόριστο αριθμό επιπέδων με διαφορετικό εμβαδών το κάθε ένα
Αυτά τα σχήματα είναι τρισδιάστατα μεν αλλά αν λάβουμε υπόψιν τα διαφορετικά εμβαδά των επιπέδων που σχηματίζουν δεν είναι τρισδιάστατα αλλά πολυδιάστατα.
Δηλαδή αποτελούνται από απροσδιόριστο αριθμό επιπέδων δύο διαστάσεων ιδίων ή διαφορετικών εμβαδών.
Μόνο αν προσθέσουμε στα δισδιάστατα επίπεδα την τρίτη διάσταση έχουμε την ύλη.
Εδώ μπαίνει ένα μεγάλο ερώτημα για την ύλη που δημιούργησε το σύμπαν. Πια είναι αυτή η τρίτη διάσταση που δημιουργεί την ύλη? Είναι ο χρόνος η ενέργεια ή κάτι άλλο?
Ο χρόνος δεν μπορεί για εμένα να σχηματίσει ένα βαθούλωμα πάνω σε ένα δισδιάστατο επίπεδο ώστε να του δώσει μια τρίτη διάσταση και να το κάνει ύλη την οποία μπορούμε να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις μας Η ενέργεια όμως μπορεί να παραμορφώσει ένα επίπεδο και να του δώσει την τρίτη διάσταση.
Το σχήμα που θα πάρει το επίπεδο εξαρτάτε από το σημείο εφαρμογής της ενέργειας πάνω στο επίπεδο και από την κατευθυντικότητα αυτής ως προς το επίπεδο και από την έντασή της
seismic
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 863
Εγγραφή: 18/04/10 15:27
Last Visit: 13/06/18 22:59

Re: Η ζωή είναι ένα Matrix ?

Δημοσίευσηαπό seismic » 05/09/17 17:22

http://tvxs.gr/news/sci-tech/%CE%B4-%CE ... E%B5%C2%BB
Θεωρία δική μου.
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε?
Αν τα άτομα και τα μόρια δημιουργούν την ύλη.... τότε το πιο πιθανό είναι και οι γαλαξίες με τους πλανήτες να δημιουργούν μία μεγαλύτερου μεγέθους ύλη.
Γενικά υπάρχει ομοιότητα του μεγάλου σύμπαντος και του μικροσκοπικού των μορίων και ατόμων τόσο στο σχήμα το σφαιρικό όσο και στην συμπεριφορά των κινήσεων που κάνουν και στο ότι και τα δύο ( μικρό και μεγάλο σύμπαν ) εμπεριέχουν ενέργεια και κάποιον πυρήνα. Δηλαδή το μικρό σύμπαν των μορίων δημιουργεί το μεγαλύτερο και αυτό ένα πιο μεγάλο και ούτω καθεξής... Δηλαδή τα πολλαπλά σύμπαντα δεν είναι παράλληλα αλλά ευρίσκονται το ένα μέσα στο άλλο με γεωμετρική πρόοδο. Όλα τα μικρά και μεγάλα σύμπαντα περιλαμβάνονται σε ένα τέρας σύμπαν
και δεν υπάρχει αρχή και τέλος ως προς το μικρότερο και μεγαλύτερο σύμπαν. Δηλαδή το σώμα μας έχει πολλαπλά σύμπαντα μέσα του και εξωτερικά βλέπουμε αυτό το χάος πολλαπλών συμπάντων το ένα μέσα στο άλλο. Η πυρηνική, ηλεκτρομαγνητική, βαρύτητα, είναι μορφές ενέργειας τις οποίες ενώνει η ...ενέργεια η οποία αλλάζει μορφή αλλά δεν χάνεται. Εμένα μου φαίνεται ότι όλα αυτά τα σύμπαντα αποτελούνται από ύλη η οποία όμως έχει δημιουργηθεί από την ενέργεια. Οπότε η ενέργεια είναι αυτή που δημιουργεί τα πάντα ακόμα και εμάς που σκεπτόμαστε.... η ενέργεια που μας δημιούργησε σκέπτεται ?
seismic
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 863
Εγγραφή: 18/04/10 15:27
Last Visit: 13/06/18 22:59

Re: Η ζωή είναι ένα Matrix ?

Δημοσίευσηαπό seismic » 07/09/17 20:21

Όσο μεγαλώνω, παρατηρώ και μαθαίνω, τόσο λιγότερο εκτιμώ τη θεωρία της εξέλιξης.
Τεράστια κενά, αυθαίρετες ερμηνείες, τραβηγμένα από τα μαλλιά συμπεράσματα.
Είναι μια καλή θεωρία για έναν μαθητή γυμνασίου και λυκείου. Όσο προχωράς όμως καταλαβαίνεις ότι το πράγμα δεν τραβάει.
Τελικα είναι μια ερμηνεία και τίποτα περισσότερο. 1) Πως είναι δυνατόν μερικοί επιστήμονες να θεωρούν τυχαία την δημιουργία του σύμπαντος και της ζωής στην γη την στιγμή που η επιστήμη η ίδια δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και πάντα προσπαθεί να τεκμηριώσει τα πάντα ακόμα και τις επιστημονικές θεωρίες.
2) Πως είναι δυνατόν η ζωή να εξελίχθηκε τυχαία όταν σε αυτόν τον κόσμο ότι πιο απλό υπάρχει για να γίνει θέλει κόπο πολύ σκέψη υπομονή και επιμονή.
3) Το περίεργο αυτής της υπόθεσης είναι ότι οι θρησκόληπτοι είναι και σοφοί και επιστήμονες διότι πιστεύουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και τα πάντα εν σοφία εποίησεν ο θεός. Οι επιστήμονες από την άλλη που υποστηρίζουν την θεωρεία της εξέλιξης, την θεωρεία του κάτι από το τίποτα αυτοαναιρούνται σαν επιστήμονες και φέρονται σαν να πιστεύουν στον θεό της τύχης στον θεό του τίποτα για το τίποτα. Πάντως η επιστήμη είναι κάτι δεν είναι ένα τίποτα και παρατηρεί τα πάντα προσπαθώντας να τα εξηγήσει λογικά και η λογική που βασίζετε η επιστήμη λέει ότι δεν υπάρχει κατασκευή χωρίς δημιουργό και τίποτα δεν είναι τυχαίο χωρίς λογική εξήγηση.
Δημιουργός υπάρχει όπως υπάρχουν και θρησκείες που εκμεταλλεύονται την άγνοια του κόσμου και δικούς τους λόγους τους μετατρέπουν σε λόγους του θεού προς δικό τους όφελος.
Η πολυπλοκότητα της βιολογικής εξέλιξης υπάρχει αλλά δεν είναι δυνατόν κάτι πολύπλοκο να είναι και τυχαίο δηλαδή είναι προγραμματισμένη. Όσο προχωρεί η επιστήμη πάνω στο ανθρώπινο σώμα και την συμπαντική διάσταση τόσο πιο πολύ μαθαίνουμε ότι κάποιος άλλος είναι ποιο ευφυής από εμάς και σιγά σιγά μαθαίνουμε ότι μπροστά του δεν ξέρουμε τίποτα. Εικόνα
seismic
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 863
Εγγραφή: 18/04/10 15:27
Last Visit: 13/06/18 22:59

Re: Η ζωή είναι ένα Matrix ?

Δημοσίευσηαπό seismic » 08/09/17 22:50

Η θεωρεία της εξέλιξης πιστεύει ότι ένα τίποτα δημιούργησε το σύμπαν.
Εγώ πιστεύω ότι η ενέργεια που δημιούργησε τα πάντα σκέπτεται.
Εμείς είμαστε σκεπτόμενη ενέργεια αυτό το ξέρουμε. Οπότε η ενέργεια μέσο του ανθρώπινου μηχανισμού σκέπτεται. Κάτι άλλο Τα ανθρώπινα κύτταρα πεθαίνουν συνεχώς και δημιουργούνται άλλα Σε διάστημα 6 με 10 ετών έχουν πεθάνει όλα και έχουν αντικατασταθεί από άλλα. Έχουμε όμως την εμπειρία να θυμόμαστε π.χ 40 χρόνια πριν Πως γίνετε αυτό ?
Αφού η φωτογραφεία μας που απεικονίζει εμάς 40 χρόνια πριν έχει πεθάνει μέσα από τον θάνατο τον κυττάρων μας εμείς πως νιώθουμε μία συνειδητότητα ότι υπάρχουμε από τότε παλιά αφού στην πραγματικότητα το μόνο που είμαστε είναι το παρόν? Ο υπολογιστής που είμαστε έχει αλλάξει πια όχι μόνο στο πρόγραμμα αλλά έχει αλλάξει και αυτό που διαβάζει το πρόγραμμα. Τι εξήγηση δίνεις για αυτό? Και αυτό από το τίποτα? Πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο εκτός χώρου και χρόνου που δημιουργεί την συνειδητότητα.
Ακόμα.. Το σύμπαν σε μεγάλο βαθμό είναι προσδιορισμένο πως γίνετε αυτό να συμβαίνει από το τίποτα?
seismic
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 863
Εγγραφή: 18/04/10 15:27
Last Visit: 13/06/18 22:59

Re: Η ζωή είναι ένα Matrix ?

Δημοσίευσηαπό Lap » 13/09/17 0:49

Απλά και κατανοητά για το περί κυμάτων ενέργειας και η πιθανή ερμηνεία της ως ύλη.
https://www.youtube.com/watch?v=KytQIZg32f8

Σε φιλοσοφικό επίπεδο έχουν δοθεί πιθανές ερμηνείες-προσεγγίσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα :
https://www.wikipedia.gr/wiki/%CE%A3%CE ... F%8C%CF%82

νεοκλασικές φιλοσοφικές ερμηνείες -φαινομενοκρατία.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE ... E%BD%CF%84
Υγεία σε όλους.
Κρατήστε το περιβάλλον καθαρό. Είναι πολιτισμός.
Lap
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 997
Εγγραφή: 17/10/13 19:06
Last Visit: 01/09/18 10:20

Re: Η ζωή είναι ένα Matrix ?

Δημοσίευσηαπό seismic » 17/09/17 14:47

Αυτή είναι απάντηση https://www.youtube.com/watch?v=9jo4b_KfHo8
seismic
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 863
Εγγραφή: 18/04/10 15:27
Last Visit: 13/06/18 22:59

Re: Η ζωή είναι ένα Matrix ?

Δημοσίευσηαπό seismic » 23/11/17 7:59

Υπάρχει ο χρόνος χωρίς την συνείδηση?
Ο χρόνος ( δευτερόλεπτα λεπτά ώρες έτη ) και ο χώρος ( το ύψος το πλάτος και το μήκος ) έχουν αριθμητικές διαστάσεις τις οποίες ο άνθρωπος παρατηρητής επινόησε για να βάλει όρια στον δικό του κόσμο Ο χρόνος και ο χώρος όμως συμπαντικά είναι άπειρος. Το ερώτημα που μπαίνει είναι αν μετριέται κάτι που δεν έχει αρχή και τέλος.
Θα έλεγα δε ότι μέσα στον χώρο και τον χρόνο που δεν υπάρχει αρχή και τέλος θα πρόσθετα και την ενέργεια η οποία μεταβάλλεται μεν αλλά δεν τελειώνει ποτέ και από το τίποτα δημιουργεί ύλη. Το πως άρχισε η ενέργεια δεν το ερευνά η επιστήμη. Λένε για την μεγάλη έκρηξη που έφτιαξε το σύμπαν και δεν μας λένε πως δημιουργήθηκε αυτή η ενέργεια της έκρηξης. Η ενέργεια είναι ο θεός που δημιουργεί τα πάντα Όποιος βρει πως δημιουργείτε η ενέργεια έχει ανακαλύψει τον θεό. Το σωματίδιο του θεού που προσπαθούν να βρουν οι επιστήμονες εμένα δεν μου λέει τίποτα.
seismic
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 863
Εγγραφή: 18/04/10 15:27
Last Visit: 13/06/18 22:59

Re: Η ζωή είναι ένα Matrix ?

Δημοσίευσηαπό seismic » 08/12/17 18:50

Πάντως είναι πολύ περίεργο για εμένα που οι σημερινοί επιστήμονες έχουν αντικαταστήσει τα μαθηματικά αντί για τα πειράματα τα οποία σε ένα έμπυρο μάτι αντανακλούν κρυμμένες αλήθειες που δεν φαίνονται στα μαθηματικά. Σήμερα αν δεν αποδείξεις με μαθηματικά την ιδέα σου για την επιστήμη δεν είσαι επιστήμονας και δεν ισχύει η ιδέα σου ενώ φαίνεται ότι το πείραμα δουλεύει.
Μπορεί ένας να γίνει εφευρέτης τυχαία από μια παρατήρηση που έκανε και μετά να έκανε ένα πείραμα πάνω σε αυτή την παρατήρηση να πέτυχε το πείραμα και επειδή δεν συμβαδίζει με τα μαθηματικά και τα φυσικά φαινόμενα να μην το επικροτούν οι επιστήμονες. Και αν είναι κάτι άγνωστο μη φυσικό φαινόμενο το πείραμα δεν ισχύει για την επιστήμη? Τρελό.
Ο άνθρωπος έχει να μάθει πολλά ακόμα και τα περισσότερα θα τα ανακαλύψει όχι στα φυσικά αλλά στα μη φυσικά φαινόμενα. Η επιστήμη έχει καλουπώσει πάνω στους φυσικούς νόμους το εύρος της γνώσης της και αυτό είναι μεγάλο λάθος
Η επιστήμη λέει ότι η μάζα ισούται με την ενέργεια που έχει αληθεύει?
Ναι αληθεύει για την επιστήμη.
Το περίεργο είναι ότι δεν αληθεύει για το Big Bank για το οποίο η επιστήμη λέει άλλα... δηλαδή ότι όλη η ενέργεια του σύμπαντος ήταν μέσα στην μάζα ενός αυγού πριν γίνει η μεγάλη έκρηξη! Όταν έγινε η έκρηξη μαζί της γεννήθηκαν και οι νόμοι που διέπουν το σύμπαν οι οποίοι από τότε δεν εξελίσσονται ενώ εξελίσσεται το σύμπαν.
Μόλις κατέρριψα την θεωρεία του Big Bang
Πέστε στους επιστήμονες στο Σέρν να προσέχουν γιατί αντί το σωματίδιο του θεού που ψάχνουν να βρουν μπορεί να βρούνε τα @@κια του! Εικόνα
seismic
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 863
Εγγραφή: 18/04/10 15:27
Last Visit: 13/06/18 22:59

Re: Η ζωή είναι ένα Matrix ?

Δημοσίευσηαπό seismic » 10/12/17 8:46

Θαυμάζω αυτό το βίντεο γιατί μου έμαθε ότι αυτά που ξέρει η επιστήμη για την επιστήμη δεν είναι επιστημονικά!
https://www.youtube.com/watch?v=zABSi3a ... 2A&index=3
seismic
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 863
Εγγραφή: 18/04/10 15:27
Last Visit: 13/06/18 22:59

Re: Η ζωή είναι ένα Matrix ?

Δημοσίευσηαπό GGAB » 10/12/17 9:47

seismic έγραψε:Πάντως είναι πολύ περίεργο για εμένα που οι σημερινοί επιστήμονες έχουν αντικαταστήσει τα μαθηματικά αντί για τα πειράματα τα οποία σε ένα έμπυρο μάτι αντανακλούν κρυμμένες αλήθειες που δεν φαίνονται στα μαθηματικά. Σήμερα αν δεν αποδείξεις με μαθηματικά την ιδέα σου για την επιστήμη δεν είσαι επιστήμονας και δεν ισχύει η ιδέα σου ενώ φαίνεται ότι το πείραμα δουλεύει.
Μπορεί ένας να γίνει εφευρέτης τυχαία από μια παρατήρηση που έκανε και μετά να έκανε ένα πείραμα πάνω σε αυτή την παρατήρηση να πέτυχε το πείραμα και επειδή δεν συμβαδίζει με τα μαθηματικά και τα φυσικά φαινόμενα να μην το επικροτούν οι επιστήμονες. Και αν είναι κάτι άγνωστο μη φυσικό φαινόμενο το πείραμα δεν ισχύει για την επιστήμη? Τρελό.
Ο άνθρωπος έχει να μάθει πολλά ακόμα και τα περισσότερα θα τα ανακαλύψει όχι στα φυσικά αλλά στα μη φυσικά φαινόμενα. Η επιστήμη έχει καλουπώσει πάνω στους φυσικούς νόμους το εύρος της γνώσης της και αυτό είναι μεγάλο λάθος
Η επιστήμη λέει ότι η μάζα ισούται με την ενέργεια που έχει αληθεύει?
Ναι αληθεύει για την επιστήμη.
Το περίεργο είναι ότι δεν αληθεύει για το Big Bank για το οποίο η επιστήμη λέει άλλα... δηλαδή ότι όλη η ενέργεια του σύμπαντος ήταν μέσα στην μάζα ενός αυγού πριν γίνει η μεγάλη έκρηξη! Όταν έγινε η έκρηξη μαζί της γεννήθηκαν και οι νόμοι που διέπουν το σύμπαν οι οποίοι από τότε δεν εξελίσσονται ενώ εξελίσσεται το σύμπαν.
Μόλις κατέρριψα την θεωρεία του Big Bang
Πέστε στους επιστήμονες στο Σέρν να προσέχουν γιατί αντί το σωματίδιο του θεού που ψάχνουν να βρουν μπορεί να βρούνε τα @@κια του! Εικόνα

Ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα μίλαγε γι'αυτα τα πράγματα σε πρώτο ενικό!!!! :oops:
accent 1.3-MAZDA 6 1.8
atos 1.0 - i10 1.2
GGAB
4TF N4 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 6456
Εγγραφή: 26/05/09 17:39
Last Visit: 12/11/18 22:48
Τοποθεσία: Δ.Π

Re: Η ζωή είναι ένα Matrix ?

Δημοσίευσηαπό seismic » 14/12/17 22:56

Ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα μίλαγε γι'αυτα τα πράγματα σε πρώτο ενικό!!!! :oops:

Για την επιστήμη μιλώ όχι για τον θεό. Η επιστήμη μιλάει με πειράματα και αποδείξεις αλλά σε πολλά κάνει τα στραβά μάτια. Για τον θεό σεβασμό! :inlove:
seismic
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 863
Εγγραφή: 18/04/10 15:27
Last Visit: 13/06/18 22:59

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντίλογος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] και 10 επισκέπτες