16/07/19 9:22

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ

Forum για θέματα γενικού, μη-αυτοκινητιστικού ενδιαφέροντος

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό InsaneDriver » 11/05/18 15:20

Εμένα ο βασικός προβληματισμός μου είναι πως η Ευρώπη τα τελευταία 3-4 χρόνια είχε τις καλύτερες επιδόσεις της εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ εμείς παλεύαμε να φτάσουμε στα νούμερα που είμασταν το 2014(την χρονιά που είχαμε όπως έχει αναγνωρίσει και ο ΣΥΡΙΖΑ την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρωζώνη)...

Δεν εκμεταλλευτήκαμε ουσιαστικά καμία θετική συγκυρία όπως QE, τιμές καυσίμων-ενέργειας κτλπ και τώρα που φαίνεται να κλιμακώνεται η κατάσταση ξανά να δούμε που θα βρεθούμε χωρίς πλέον το φτηνό χρήμα των τοκογλύφων.
InsaneDriver
4TF N3 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 2439
Εγγραφή: 04/01/05 16:25
Last Visit: 13/07/19 22:24

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό criuser » 13/05/18 10:19

Οπως φαίνεται το Μακεδονικό οδεύει προς την οριστική (?) του επίλυση .

Προσωπικά μπορώ να κάνω δύο σχολιασμούς . Τον παλαιό και τον σύγχρονο .

Ο παλαιός θυμίζει τις προσπάθειες εκβουλγαρισμού της Μακεδονίας πριν την Απελευθέρωση , αλλά και την διάρκεια της Κατοχής . Θυμίζει τον πανσλαβισμό του μεσοπολέμου και τις θέσεις του ΚΚΕ για Ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και άλλα ανάλογα που έλεγαν και έγραφαν στα κομματικά έντυπα ακολουθώντας πιστά τις εντολές της Μόσχας και δίνοντας έτσι και ένα ωραίο άλλοθι στα αστικά κόμματα να τους βγάλουν εκτός νόμου το 1947 . Θυμίζει όμως και την επιλογή του Κροάτη Τίτο να σβήσει την Σερβία δημιουργώντας Ομόσπονδες "Δημοκρατίες" του Μαυροβουνίου , της "Μακεδονίας" , της Βοσνίας και των αυτόνομων περιοχών της Βοιβοντίνα και του Κοσσόβου , παίρνοντας ουσιαστικά Σερβικά εδάφη και έτσι ανεβάζοντας την Κροατική ισχύ . Η επιλογή αυτή στηρίχτηκε από τους Δυτικούς επειδή ο Τίτο εφάρμοζε το 50-50 της συμφωνίας της Γιάλτας και έτσι εν μέσω του δικούς μας εμφυλίου , οι Δυτικοί μας συνέστησαν πειστικά να μην μιλάμε για την Γιουγκοσλαβική Μακεδονία , φτάνοντας έτσι στο 1991 , όπου η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και η πίεση των Γερμανών στην ανασύσταση του Ράιχ και των εδαφών του μέσω των κυβερνήσεων δορυφόρων της Σλοβενίας και της Κροατίας και των Μουσουλμάνων της Βοσνίας , οδήγησε στην διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας και βέβαια στην συνέχιση της πίεσης απέναντι στην φιλορωσική Σερβία που επέβαλλε την δημιουργία των κρατών της "Μακεδονίας" και του Μαυροβουνίου και αργότερα του Κοσσόβου .

Προφανώς η μόνη ευκαιρία που είχαμε να πετύχουμε κάποια πράγματα χάθηκε τότε με τον πιτσαδόρο , που σαμποτάρησε τον όρο Σλαβομακεδονία στα σλάβικα , αλλά και στην στήριξη που του παρείχε ο γνωστός ολετήρας της χώρας Ανδρέας Παπανδρέου που ξαφνικά για να ξανακάνει πρωθυπουργό την Μιμή , έγινε τόσο εθνικιστής που θα τον ζήλευε ο Μιχαλολιάκος , με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σήμερα και στα αδιέξοδα του .

Αρα με την ιστορική ανάλυση βλέπουμε ότι πρακτικά εκτός του 1992 ελάχιστες έως μηδενικές δυνατότητες παρέμβασης είχαμε στο ζήτημα , με μόνη αναλαμπή την περίοδο του Βουκουρεστίου , όπου το άσχετο ελληνικό βέτο , άλλαξε σημαντικά πράγματα στην παγκόσμια ιστορία , αφού μαζί με τα Σκόπια λόγω του βέτο αναβολή ένταξης πήρε και η Γεωργία και η Ουκρανία , αλλά μετά η Ρωσία άλλαξε τα κόζια και έτσι χάθηκαν για την Δύση , γεγονός που ίσως και να έχει οδηγήσει σε όλη την ιστορία περί Πυθίας εφ΄ όσον υφίσταται και ίσχύουν αυτά που μάθαμε από τα γουίκιλικς .

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF ... F%84%CE%B9)

Και πάμε στην σύγχρονη ανάγνωση .

Εδώ θα βασιστώ σε κάτι που είχε εντυπωσιάσει όταν πέρασα από εκεί πριν 20 χρόνια περίπου για πρώτη φορά .
Αν κάποιος ανέβει από την Ιταλία προς την Αυστρία με το αμάξι του περνώντας την Βερόνα μπαίνει στον Α22 αυτοκινητόδρομο του Μπρένερ που τον φέρνει προς το Ιννσμπρουγκ .
Ανεβαίνοντας λοιπόν και μετά το Τρέντο , αρχίζει κάτι εντυπωσιακό . Τα ραδιόφωνα δεν μιλάνε ιταλικά , αλλά γερμανικά παρότι είμαστε μακρυά από την Αυστρία . Οι πινακίδες των δρόμων είναι οι επίσημες δίγλωσσες ιταλικά/γερμανικά , αλλά των καταστημάτων κλπ μόνο γερμανικά . Ο κόσμος μιλάει γερμανικά και ζει καλά από τον τουρισμό μια και είμαστε στην περιοχή του Νοτίου Τυρόλο και των Αλπεων .

Αλλά 100-104 χρόνια πριν έγιναν φονικότατες μάχες στην περιοχή μεταξύ Ιταλών και Αυστριακών στα πλαίσια του Α' ΠΠ . 40-50 χρόνια μετά το τέλος εκείνου του πολέμου και 10 χρόνια μετά το τέλος του επόμενου , η περιοχή είχε βρεί τον τρόπο να ζει και να αναπτύσσεται ειρηνικά και βέβαια σε αυτό βοήθησαν καταλυτικά τα φράγκα του τουρισμού .
Υπάρχουν βέβαια κάποιοι γραφικοί ακόμα που γράφουν κάπου μακρυά FREI TIROL αλλά είναι άνευ σημασίας και αστείου αριθμού .

Αυτή η περιοχή θα μπορούσε να είναι το μέλλον των βαλκανίων και σε αυτή την λογική η λύση που μεθοδεύεται με το όνομα θα μπορούσε να είναι αποδεκτή για εμάς . Αν λοιπόν καταφέρουμε να ενσωματώσουμε πολιτισμικά τα Σκόπια όπως και να λέγονται , έχοντας και ανάλογες σχέσεις με την Σερβία και την Βουλγαρία-Ρουμανία που πρακτικά έχουμε , θα μπορούμε πια να είμαστε σε πλήρη επαφή με την υπόλοιπη Ευρώπη , αλλά το σημείο αναφοράς της Βαλκανικής μας ενδοχώρας .

Εδώ έχω να πω ότι η χώρα μας έχει την δυνατότητα να χωνεύει πολύ κόσμο , λόγω της Φύσης της αλλά και της Ιστορίας της , αρκεί βέβαια ο άλλος να θέλει να τα δεχθεί αυτά και όχι να είναι φανατικός θρησκειών και μουλάδων .

Αρα για την σύγχρονη ανάγνωση το θέμα δεν είναι ο συμβιβασμός του ονόματος , αλλά πόσο θα μπορέσουμε να φέρουμε κοντά τον κόσμο . Ενα άνοιγμα των συνόρων θα ήταν μία καλή λύση , θα βοηθούσε και τον τουρισμό στην Βόρεια Ελλάδα , αλλά και στα Σκόπια . Η συχνότερη σιδηροδρομική συγκοινωνία επίσης . Γενικά η συμφωνία θα πρέπει να φέρει τις δύο χώρες όσο πιο κοντά γίνεται , αλλιώς θα είμαστε διπλά χαμένοι . Θα έχουμε χάσει και το όνομα , αλλά και τον γείτονα .
No substitute for cubic inches
criuser
4TF N4 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 7371
Εγγραφή: 17/11/08 12:19
Last Visit: 13/07/19 8:59

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό Storm » 13/05/18 18:00

Τώρα που είναι κυβερνήτες οι σωτήρες ριζοσπάστες συριζομαδούροι είναι ευκαιρία πολύ εύκολα να επιλύσουν και τα παρακάτω Μακεδονικά προβλήματα. Έτοιμη η λύση. Απλά θα υπογράψουν τις συμφωνίες και ο Αμερικανικός και Γερμανικός παράγοντας θα είναι τρισευτυχισμένοι. Επίσης ευτυχισμένοι θα είναι και κάποιοι άλλοι "ιδεολόγοι προοδευτικοί", αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος.

Δώδεκα επιπλέον χώρες διεκδικούν ονομασία με τη λέξη Μακεδονία

Νέος πονοκέφαλος για την κυβέρνηση από δώδεκα επιπλέον χώρες – πέραν της ΠΓΔΜ – οι οποίες διεκδικούν αλλαγή της ονομασίας τους – ώστε να περιέχεται μέσα η λέξη Μακεδονία.
Μέσα στη λίστα των χωρών βρίσκονται χώρες όπως η Τουρκία, η Αίγυπτος, το Ιράκ, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

Οι εκπρόσωποι των χωρών αυτών υποστηρίζουν πως στην ακμή του, το βασίλειο των Μακεδόνων, με τον Μέγα Αλέξανδρο έφτασε να κατέχει μια έκταση που κάλυπτε για κάποιο χρονικό διάστημα την έκταση των δεδομένων χωρών και ως εκ τούτου επιθυμούν με κάποιο τρόπο να τιμήσουν τον κατακτητή τους.

Οι σύνθετες ονομασίες οι οποίες προτείνονται για την κάθε χώρα είναι οι εξής:

για την Αίγυπτο: Φαραωνική Μακεδονία

για την Βουλγαρία: Μακεδονία Πάνω Δεξιά

για την Μολδαβία: Φτωχομακεδονία

για την Τουρκία: Μακεδονία του Ερντογάν

για το Ιράκ: Πετρελαϊκή Μακεδονία

για το Ιράν: Περσική Μακεδονία

για το Αφγανιστάν: Μακεδονία πέρα μακριά

για την Κύπρο: Νησιωτικήν Μακεδονίαν

για το Πακιστάν: Μακεδονία

για το Κατάρ: Μακεδονία της Αραβίας

για το Ουζμπεκιστάν: Μακεδονιστάν

για το Κόσοβο: Αμερικανική Μακεδονία


https://jodi.graphics/2018/01/19/%CE%BC ... %AF%CE%B1/
Chevy Aveo 2007 - 1150cc - Base Edition
Storm
4TF WRC Driver
 
Δημοσιεύσεις: 14420
Εγγραφή: 25/02/03 12:14
Last Visit: 07/11/18 17:44

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό BASSstarlet » 14/05/18 3:16

Είναι τρολάρισμα αυτό ε;
να τιμήσουν τον κατακτητή τους.
:lol:
BASSstarlet
4TF N3 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 2366
Εγγραφή: 22/12/02 0:48
Last Visit: 10/07/19 17:47

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό geko » 14/05/18 9:08

Storm έγραψε:Τώρα που είναι κυβερνήτες οι σωτήρες ριζοσπάστες συριζομαδούροι είναι ευκαιρία πολύ εύκολα να επιλύσουν και τα παρακάτω Μακεδονικά προβλήματα. Έτοιμη η λύση. Απλά θα υπογράψουν τις συμφωνίες και ο Αμερικανικός και Γερμανικός παράγοντας θα είναι τρισευτυχισμένοι. Επίσης ευτυχισμένοι θα είναι και κάποιοι άλλοι "ιδεολόγοι προοδευτικοί", αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος.

Δώδεκα επιπλέον χώρες διεκδικούν ονομασία με τη λέξη Μακεδονία

Νέος πονοκέφαλος για την κυβέρνηση από δώδεκα επιπλέον χώρες – πέραν της ΠΓΔΜ – οι οποίες διεκδικούν αλλαγή της ονομασίας τους – ώστε να περιέχεται μέσα η λέξη Μακεδονία.
Μέσα στη λίστα των χωρών βρίσκονται χώρες όπως η Τουρκία, η Αίγυπτος, το Ιράκ, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

Οι εκπρόσωποι των χωρών αυτών υποστηρίζουν πως στην ακμή του, το βασίλειο των Μακεδόνων, με τον Μέγα Αλέξανδρο έφτασε να κατέχει μια έκταση που κάλυπτε για κάποιο χρονικό διάστημα την έκταση των δεδομένων χωρών και ως εκ τούτου επιθυμούν με κάποιο τρόπο να τιμήσουν τον κατακτητή τους.
/b]

https://jodi.graphics/2018/01/19/%CE%BC ... %AF%CE%B1/


Φίλε Storm, η πηγή που αναφέρεις αποτελεί ένα απο τα χειρότερα προπαγανδιστικά μέσα της φασιστεράς και της αντιγκόλντ μαφίας, το νού σου. Έχει εξαπολύσει απίστευτη λάσπη και μίσος για την Βορειανατολική Χαλκιδική. Προσωπικά δεν πέρνω στα σοβαρά τίποτα απ'ότι γράφει. :thumbsdown:
Ford Focus 1.5 TDCI DC estate
geko
4TF A5 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 475
Εγγραφή: 28/06/02 11:48
Last Visit: 16/07/18 18:25

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό Storm » 14/05/18 10:36

Για πλάκα το έβαλα το κείμενο. Ούτε που ξέρω τι είναι αυτό το site.

Το Μακεδονικό είναι πολύ περίεργο και πολύπλοκο θέμα.
Ανάλογα από ποια οπτική το βλέπει ο καθένας σχηματίζει και άποψη.
Chevy Aveo 2007 - 1150cc - Base Edition
Storm
4TF WRC Driver
 
Δημοσιεύσεις: 14420
Εγγραφή: 25/02/03 12:14
Last Visit: 07/11/18 17:44

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό johanndelta » 15/05/18 7:29

Χτες ηταν μια ωραια μερα στα Μεγαρα, οπου δουλευα πανω στο ΜG για την επερχομενη επιστροφη στους αγωνες (να ησυχασετε από μενα, στο σχεδόν καθημερινο παντα). Την ιδια ωρα, στην διπλανη πιστα των καρτ*:

Εικόνα
(Δεν είναι ο Κουλης το θεμα βεβαια οπου θελει ας παει, ο κυριος στα...δεξια είναι)
- Ο χωρος των αγωνων γενικα είναι βαθυτατα ταξικος όπως βλεπω μετα από τοσα χρονια ενασχολησης ομως είναι κριμα όταν εισαι δημοσιογράφος ειδικου τυπου να καρφωνεσαι. Αυτό δεν το λεω μονο για τον ΣΧ αλλα και για έναν άλλο πρωην εργαζομενο/συνομηλικο στο περιοδικο. -

Ας παμε και λιγο στον Κουλη...που δε θα πηγαινα αλλα μιας και δεν το σχολιαζει κανεις :shifty: , ουτε καν αστειευόμενος αφου αυτή είναι η γραμμη για το περιστατικο. :iconcool:
Τι εκανε παλι εψες το παιδι; Πολύ απλα εφυγε να παει σε άλλη χωρα -όχι της ΕΕ- και δεν ειχε μαζι διαβατηριο. Συγνωμη δλδ, εσεις όταν ταξιδευετε εξω ετσι δεν κανετε; Και βεβαια ειπε να αυτοτρολαριστει με την (τυχαιαιαια) φωτο. Ναι, η Μαρεβα σου φταιει για την 3 :whatever: συνη σου.

Εχε γουστο μετα το "6 μηνων πολιτικος κρατούμενος" να μας πει ότι εζησε το δικο του "εξπρες του μεσονυχτιου". :roll:
Μα γιατι ρε προεδρε τέτοιες χαζομαρες;
Εικόνα


*Και μολις απαντηθηκε το ερωτημα γιατι μου μπλοκαρε το Racechrono και δεν ειχα γυρολογιο για πρωτη φορα στα 17 χρονια που παω σε πιστες. :ysterical: Και όχι τιποτα, αλλα πηγαινα μια χαρουλα σε σχεση με την προηγουμενη...
MG ZR 160 mk2
johanndelta
4TF N3 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 2793
Εγγραφή: 01/01/70 2:00
Last Visit: 01/06/19 17:36
Τοποθεσία: Αθηνοχαλκιδα

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό criuser » 15/05/18 8:07

Ενας διαρρήκτης μπήκε σε μία πολυκατοικία στην Αθήνα πριν λίγες ώρες , έκλεψε αλλά φεύγοντας τον πήραν χαμπάρι οι ένοικοι , του έκλεισαν τον δρόμο με ένα φορτηγό και τον ξυλοφόρτωσαν και τον άφησαν αναίσθητο , όπως είδαμε τώρα στον ΣΚΑΙ .

Λεπτομέρεια ...
Η πολυκατοικία είναι στην πλατεία Κουμουνδούρου και οι περισσότεροι ένοικοι , είναι Κινέζοι.... :whistlink:
No substitute for cubic inches
criuser
4TF N4 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 7371
Εγγραφή: 17/11/08 12:19
Last Visit: 13/07/19 8:59

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό Lapin » 15/05/18 12:31

Αφού ξέχασε ταυτότητα και διαβατήριο στο δρόμο για την Τουρκία είπε να...

http://www.inevros.gr/2018/05/15/mprost ... itsotakis/

Κάπου το έχει χάσει αυτός...
Lapin
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 638
Εγγραφή: 26/03/07 1:57
Last Visit: 16/05/19 13:55

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό InsaneDriver » 15/05/18 13:13

Ή είσαι προβλεπόμενος ή όχι.

Και αν έτρωγε στέρηση εξόδου από τον Διοικητή; :lol: :ysterical:


Y.Γ: Hμέρα Τετάρτη την 16ην του μηνός Μαΐου 2018
https://omadaalithias.gr/politiki/o-ade ... ahtsiogloy
Xτυπάμε την οικογενειοκρατία, τους κουμπάρους, τους συγγενείς και γενικά όλα όσαν έκαναν οι προηγούμενοι τα 30 αυτά χρόνια.

Χτες είχαμε κάνει το ίδιο διορίζοντας τον διευθυντή του κομματικού ραδιοφώνου του Συριζα ΚΑΙ στην ΕΡΤ
https://omadaalithias.gr/politiki/neos- ... toy-syriza
#balteTinErtStoTaiped#

Χτες μάθαμε από το Tsak Al Oto ότι η φορολογία στην Ελλάδα δεν είναι υψηλή http://www.athina984.gr/2018/05/15/e-ts ... ka-ypsili/ οπότε σήμερα κιόλας έγινε ένα βήμα προς τον στόχο http://www.kathimerini.gr/964419/articl ... pologistes
Εντάξει πόσα κινητά και πόσα τάμπλετ θα πάρετε;(όπως το πόσα μακαρόνια θα φάτε του Φίλη το 2015)

http://www.cnn.gr/news/politiki/story/1 ... s-sevontai
ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ :yahoo:
InsaneDriver
4TF N3 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 2439
Εγγραφή: 04/01/05 16:25
Last Visit: 13/07/19 22:24

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό SPI_duster » 16/05/18 11:37

http://www.topontiki.gr/article/273079/ ... ako-endyma

Μετά τον Αρκά και το ποντίκι. Είναι σίγουρα ενοχλητικό να ακούγεται σκληρή κριτική από τους πολιτικούς αντιπάλους. Τι να λέμε όμως όταν η πιο αυστηρή κριτική έρχεται από μέσα;
Σπύρος
Άβαταρ μέλους
SPI_duster
4TF S1600 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 4246
Εγγραφή: 18/08/14 14:42
Last Visit: 12/07/19 14:12
Τοποθεσία: Πεντέλη

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό the_ace » 16/05/18 14:38

Δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να πάει εδώ, στο Άχρηστη Πληροφορία ή στο Τις οίδεν, πάντως είναι εκπληκτικά (μίζερο)

Voting from Abroad

Εικόνα
the_ace
4TF A6 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 1389
Εγγραφή: 16/10/17 15:07
Last Visit: 17/05/19 14:50

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό criuser » 16/05/18 15:03

Από την άλλη βέβαια έχουμε να ψηφίζουν οι ψηφοφόροι κρατών που πρακτικά δεν έχουν μετανάστευση ή και αυτών των κρατών που πρακτικά η ψήφος των μεταναστών θα μετρηθεί κατάλληλα υπέρ του Ηγέτη .
No substitute for cubic inches
criuser
4TF N4 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 7371
Εγγραφή: 17/11/08 12:19
Last Visit: 13/07/19 8:59

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό Χρήστος Λάππας » 16/05/18 15:15

SPI_duster έγραψε:http://www.topontiki.gr/article/273079/i-aristera-dihos-fantasiako-endyma

Μετά τον Αρκά και το ποντίκι. Είναι σίγουρα ενοχλητικό να ακούγεται σκληρή κριτική από τους πολιτικούς αντιπάλους. Τι να λέμε όμως όταν η πιο αυστηρή κριτική έρχεται από μέσα;


Αυτό δεν είναι κριτική, είναι πραγματικό ξεβράκωμα μιας ολόκληρης ιδεολογίας.
κομμουνιστής τα χώνει στο κεφάλαιο που «πρεπει να πληρώνει περισσότερους φόρους», αλλά το δικό του αυτοκίνητο πολυτελείας το είχε με Βουλγαρικές πινακίδες...
Άβαταρ μέλους
Χρήστος Λάππας
4TF Gr. B Driver
 
Δημοσιεύσεις: 16761
Εγγραφή: 29/01/05 17:42
Last Visit: 13/07/19 21:00
Τοποθεσία: Ελληνικό

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευσηαπό Storm » 16/05/18 16:59

Περί Αρουραίων...

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖAΚΗΣ
Η Αριστερά δίχως φαντασιακό ένδυμα

Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, η Αριστερά πήγαινε με όλα – κάτι σαν την κόκα κόλα. Όλοι, λίγο ως πολύ, ήταν αριστεροί. Άλλος στις κομματικές προτιμήσεις, άλλος στην καρδιά, άλλος στην συνείδηση, άλλος στα όνειρά του. Πάντως, ολίγη Αριστερά διέθεταν όλοι στο ιδεολογικό τους βεστιάριο. Ήταν ένα απαραίτητο ιδεολογικό αξεσουάρ που ταίριαζε σε κάθε περίπτωση, σε κάθε προφίλ. Κάτι σαν το αλάτι που νοστιμεύει το φαγητό. Κάθε οικογένεια διέθετε εκτός από τα απαραίτητα και τα περίσσια και μια ανάλογη δόση Αριστεράς.
...
...
http://www.topontiki.gr/article/273079/ ... ako-endyma


Όλοι... Όλοι... Όλοι... και Κάθε... :dizzy:

Η ποιο εύκολη γραφή.
Γενικεύεις, τους βάζεις όλους στο ίδιο σακί... και εκ΄των πραγμάτων "αθωώνεις" τους πραγματικά υπαίτιους και τις ψευτοιδεολογίες.

Γιατί; Γιατί ΟΛΟΙ "κρύβουν" ολίγη αριστεροσύνη.
Άσε ρε μεγάλε του ΠΟΝΤΙΚΟΥ. Τράβα κρύψου στην κρυψώνα σου και φάε τα ψίχουλα τυριού που σου πετούν οι χορηγοί σου. :lol:
Chevy Aveo 2007 - 1150cc - Base Edition
Storm
4TF WRC Driver
 
Δημοσιεύσεις: 14420
Εγγραφή: 25/02/03 12:14
Last Visit: 07/11/18 17:44

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντίλογος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης