22/01/19 15:52

ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Forum για θέματα γενικού, μη-αυτοκινητιστικού ενδιαφέροντος

Re: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό Mariosrs » 18/06/15 11:46

Η πλάκα είναι ότι έκανα μια απλή αναφορά για την επιλογή μου, χωρίς να αναφέρω τίποτα από τις εταιρείες που μου άρεσαν, κι εσύ το έχεις προάγει σε μέγα θέμα. Μεγάλος ντόρος τελικά… :dizzy:
Mariosrs
4TF Newbie Driver
 
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 16/06/15 16:39
Last Visit: 19/06/15 16:20

Δημοσίευσηαπό adensa » 18/06/15 11:51

Τυχαία όλα,ίδια ώρα,πρώτο μήνυμα.Τυχαία.
adensa
4TF A6 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 1122
Εγγραφή: 22/03/15 10:29
Last Visit: 16/01/19 21:57

Re: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό adensa » 18/06/15 13:50

Mariosrs έγραψε::ysterical: (φαντάσου να είχα αναφέρει και ποια εταιρεία επέλεξα... τι να πει κανείς. Μάλλον εδώ πρέπει να είμαστε :lipsealed: , σωστά adensa ??

Δεν διάλεξες το Ποίημα; :whistlink:
Χαίρομαι που αφιέρωσα χρόνο για τη σωστή επιλογή του στρώματός μου, πλέων ο ύπνος μου είναι ένα ποίημα…
adensa
4TF A6 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 1122
Εγγραφή: 22/03/15 10:29
Last Visit: 16/01/19 21:57

Re: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό Mariosrs » 18/06/15 15:23

:slap:
Mariosrs
4TF Newbie Driver
 
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 16/06/15 16:39
Last Visit: 19/06/15 16:20

Re: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό theodoretsi » 12/01/16 12:36

Ας γράψω τη δική μου ιστορία μιας και βλέπω ότι υπάρχει έλλειψη πληροφορίας σε Ελληνικά forum σε ότι αφορά την αναζήτηση στρώματος. Θα είναι μακροσκελές καθώς πρέπει να γίνουν και διευκρινήσεις.

Επισημαίνω ότι είμαι ιδιώτης, δεν προμοτάρω κανέναν και επένδυσα τόσο χρόνο online για γνώμες όσο και offline με επισκέψεις στα καταστήματα στα οποία αποφάσισα ότι θέλω να δοκιμάσω. Το παρόν κείμενο θα αναρτηθεί αυτολεξεί σε όσα forum βρήκα στο πλαίσιο της δικής μου αναζήτησης και επειδή σε πολλά από αυτά δεν ήμουν μέλος, απλά θα κάνω εγγραφή μόνο για να ποστάρω τη δική μου εμπειρία, οπότε το πιθανότερο είναι να μη ξαναμπω.

Επιπλέον, να επισημάνω ότι όταν κάποιος είναι σε αναζήτηση και έχει το χρόνο να ψάξει online, όπως εγώ, για γνώμες και ευχαριστημένους πελάτες τότε είναι πολύ εύκολο να αναγνωρίσει τα posts-διαφήμιση από τα πραγματικά ποστς. Παρόλαυτα, ακόμη και αυτά τα “διαφημιστικά” είπα να μη με επηρεάσουν αρνητικά και να επισκεφθώ κάποιες βιοτεχνίες.

Off topic ON [Online Marketing έτσι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ κύριοι.. ξέρετε ποιοι είστε] Off topic OFF

Πάμε λοιπόν,

24/09/09 και πραγματοποιώ αγορά από IKEA σε διάσταση 160x200 το SULTAN FLOKENES (MEMORY FOAM) με 10 χρόνια εγγύηση το οποίο αγοράστηκε στα 689€. Στην αρχή ήμουν υπέρευχαριστημένος! Τους τελευταίους όμως μήνες το στρώμα είχε εμφανή σημάδια προβλημάτων και η ποιότητα του ύπνου είχε πάει περίπατο. Δυστυχώς ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑ την απόδειξη αγοράς (λάθος μου το ξέρω!). Επικοινωνία με IKEA όπου και μου λένε το αυτονόητο ,ότι χωρίς την απόδειξη αγοράς δεν γίνεται επιστροφή (στο τέλος υπήρξε βέβαια τρόπος, τον εξηγώ στο τέλος!)

Τα χρήματα που ήθελα πλέον να διαθέσω ήταν σχετικά λίγα (500€) αλλά δεν ήμουν εντελώς αρνητικός αν έβρισκα αυτό που ήθελα σε υψηλότερη τιμή. Οπότε έβλεπα στρώματα για όλα τα βαλάντια σε κάθε εταιρία. Όπως έχει αναφερθεί ήδη, και θα συμφωνήσω απόλυτα, το κάθε σώμα έχει και διαφορετικές ανάγκες οπότε δε σημαίνει ότι αυτά που προτίμησα εγώ κάνουν για όλους. Όπως και να χει, αφιερώστε χρόνο για την αγορά ενός στρώματος και εννοώ όχι μόνο να πάτε να τα δείτε αλλά και να αφιερώσετε χρόνο ξάπλα! Μόνο έτσι θα μπορέσετε να κάνετε και συγκρίσεις.

Κατόπιν online αναζήτησης λοιπόν αποφασίζω να επισκεφθώ τα παρακάτω: (τα παραθέτω με σειρά επίσκεψης!)

- Media Strom
- Relax Strom
- Dunlopillo
- Klino Strom
- Bed&Bath (King Koil)
- Candia Strom

Media Strom
Σχέση τιμής/αίσθησης καταλήξαμε στο Premium Feel. Τιμή κάπου στα 850+€. Ένιωθες τη στήριξη χωρίς ωστόσο κάποιο wow effect. Στα optimum υπήρχε μεγάλη διαφορά αίσθησης αλλά και τιμής αλλά ήταν και αρκετά μαλακά για τα γούστα τόσο τα δικά μου όσο και της κοπέλας μου. 10 χρόνια εγγύηση.

Relax Strom
Δεν την ήξερα πριν την αναζήτηση αλλά παρά τη διαφήμιση είπα να της δώσω μία ευκαιρία. Καλή βιοτεχνία και έχει κάποιες συσκευές (AcarZero) που σκέφτομαι να δοκιμάσω σχετικά με ακάρεα και αλλεργίες, καθώς αντιμετωπίζω τέτοια θέματα. Τιμές σαφώς πιο προσιτές με το Vivere Gold να είναι μονόδρομος για εμάς στα 560€. 10 χρόνια εγγύηση.

Dunlopillo
Εδώ, αν και δυνατή εταιρία, τα στρώματα που θα μας έκαναν να τα πάρουμε ξέφευγαν αρκετά σε τιμή. Αν και δεν θυμάμαι 100% τα μοντέλα (την απέρριψα σχετικά άμεσα λόγω κόστους) πρέπει να δοκιμάσαμε και να μας άρεσαν τα Celsion Plus και το Fine Ivory αλλά έφταναν μέχρι και 1500€+ για τη διάσταση που έψαχνα (160x200). Δε θυμάμαι πόσα χρόνια εγγύηση αλλά νομίζω 10 και εδώ.

Klinο Strom
Αναφορές βρήκα ελάχιστες (πριν την έρευνα δεν την ήξερα ούτε αυτή), παρόλαυτα οφείλω να ομολογήσω ότι είναι τίμια βιοτεχνία με οικονομικά στρώματα γι αυτό που προσφέρουν και κατά καιρούς βγάζουν και προσφορές απ’ ότι κατάλαβα. Μας έκανε το απλό BodyFlex που έβγαινε στα 430€.
Μοναδικό μελανό σημείο τα 5 Χρόνια Εγγύηση. Αν ποτέ το αλλάξουν θεωρώ ότι μπορούν να παίξουν δυνατά και ας μη το γνωρίζουν. Αν τελικά προχωρούσα σε αγορά μόνος μου, αυτή ήταν η τελική μου επιλογή.

Bed&Bath (King Koil)
Πολύ δυνατά στρώματα και αν το χρηματικό δεν ήταν παράγοντας τότε πήγαινα κατευθείαν για το Manhattan (με δύο ενσωματωμένα ανωστρώματα) στα 850-900€. 10 χρόνια εγγύηση.

Candia Strom
Στρώματα που περίμενα παραπάνω γι αυτό και δεν έδωσα μεγάλη βάση σε κωδικούς γιατί και αυτή την απέρριψα από την αρχή καθώς έπρεπε ν’ ανέβω ψηλά οικονομικά για κάτι ποιοτικό. Παρόλαυτα μας έβαλε στο τέλος και δοκιμάσαμε ένα ανώστρωμα που είχε (βγήκε πολύ πρόσφατα) όπου και ήταν το κάτι άλλο... άλλαζε εντελώς την αίσθηση και τη στήριξη. Στη διάσταση 160x200 βέβαια το κόστος πήγαινε στα 650€. 10-15 χρόνια εγγύηση και το ανώστρωμα 5 χρόνια.

Σχεδόν σε όλες τις εταιρίες δοκιμάσαμε και αντίστοιχα ανωστρώματα αλλά άξιο αναφοράς και σκέψη αγοράς υπήρξε (και υπάρχει) μόνο γι αυτό της Candia.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ, κάτι με έτρωγε να κυνηγήσω το θέμα με το IKEA και τη χαμένη (θεωρητικά) εγγύηση. Έτσι και μου έσκασε φλασιά να μιλήσω με τη μεταφορική (Δελατόλας) που υπήρχε στο αεροδρόμιο και μου είχε φέρει το στρώμα μήπως από κει βγάλω κάποια άκρη. Να’ ναι καλά οι άνθρωποι έψαξαν και βρήκαν το αριθμό αναφοράς και ουσιαστικά μου βρήκαν την απόδειξη όπου σε εκ νέου επικοινωνία με τα IKEA με ενημέρωσαν ότι αυτό τους κάνει και η εγγύηση ισχύει κανονικά! Μου ζήτησαν κάποιες φωτογραφίες και αφού τις έλαβαν, με κάλεσαν να μου πουν ότι η εγγύηση έχει εγκριθεί και θα πρέπει να πάω πίσω το παλιό για να κοπεί το πιστωτικό.

Μεγάλο Χ για τα IKEA καθώς:

1.θα μπορούσαν να μου το προτείνουν οι ίδιοι από το 1ο τηλεφώνημα αλλά προφανώς και η γραμμή είναι να μη το πολυσκαλίζουν... δε θα βάλουν τα χεράκια τους να βγάλουν τα ματάκια τους, σωστά;

2. έπρεπε να βρω τρόπο να μεταφέρω με δικά μου έξοδα το στρώμα στο ΙΚΕΑ αεροδρομίου προκειμένου να κοπεί το πιστωτικό. Η εγγύηση καλύπτει μόνο το στρώμα και όχι τη μεταφορά του.

Δοκίμασα λοιπόν και τα στρώματα του ΙΚΕΑ μετά από 6 χρόνια όπου και κατέληξα να πάρω στρώμα (HOVAG), ανώστρωμα (TROMSDALEN) και νέες τάβλες, (LONSET) καθώς είχα τις απλές πριν, και έδωσα επιπλέον 80€. Η συνολική υλοποίηση είναι παραπάνω από ικανοποιητική και στο μόνο που ελπίζω είναι ν αντέξει στο χρόνο. Μπορεί προσωπικά να μην αγόρασα στρώμα αλλά τουλάχιστον είπα να μη πάει εντελώς χαμένη η όλη αναζήτηση το τελευταίο διάστημα. :-)
theodoretsi
4TF Newbie Driver
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 12/01/16 12:12

Re: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό idefix » 12/01/19 12:54

Ψάχνω στρώμα και έχω καταμπερδευτεί.
Ο σύζυγος προτιμά τα σκληρά και ζεσταίνεται πολύ εύκολα.
Εγώ έχω αποκτήσει ευαισθησία στη μέση δεν ξέρω αν φταίει το τωρινό στρωμα ή οι δυο εγκυμοσύνες-γέννες.

Στα παιδιά πήραμε cocomat ατλας & νεφέλη (αν θυμάμαι καλά) άρεσαν πολύ σαν σύζυγο

Στο χωριό που περνάμε σύνολο 1 μήνα το χρόνο πήραμε κάτι πιο οικονομικό από chic strom

Το θέμα είναι τι παίρνουμε τώρα για τους υπόλοιπους 11 μήνες
Έχουμε βάση ικεα με κλασικές ξύλινες τάβλες 80x2 ενωμένες

Η cocomat αξίζει τα λεφτά της ή έχει τόσο καλό μάρκετιγκ;
Τα ανεξάρτητα ελατήρια είναι η καλύτερη επιλογή ή άλλο ένα καλό μάρκετινγκ;
idefix
4TF Newbie Driver
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 12/01/19 12:08
Last Visit: 12/01/19 14:32

Re: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό polo2002 » 12/01/19 18:13

Έχοντας πολύ πρόσφατα περάσει κάτι ανάλογο, ορισμένα σημεία :
1. Απαραιτήτως δοκιμάζουμε το στρώμα. Σαφώς και δεν θα έχεις την εικόνα που θα είχες μετά από 1 (και περισσότερες) νύχτες, αλλά καταλαβαίνεις βασικά πόσο μαλακό ή σκληρό είναι.
2. Ακριβότερο δεν είναι πάντα καλύτερο. Μπορείς να βρεις κάτι καλό και σε μικρές βιοτεχνίες, αν πας στα πιο ακριβά τους που είναι σαν να μεσαία των άλλων.
3. Δεν έχω καλή εμπειρία από ένα με ανεξάρτητα ελατήρια. Αν και φαινόταν καλό, ξυπνούσα λες και είχα φάει ξύλο. Το πρώτο στρώμα που δεν με κρατούσε για 5 λεπτάκια παραπάνω... Και έχω κοιμηθεί σε πολύ χάλια στρώματα... Μπορεί να έτυχε βέβαια.
4. Ένα σκληρό στρώμα μπορεί να γίνει πιο μαλακό με ένα επίστρωμα.
5. Αν έχετε διαφορετικές προτιμήσεις, κάποιες εταιρίες φτιάχνουν τα δύο μέρη με διαφορετική σκληρότητα. Ή απλά διαλέγεις 2 πιο μικρά στρώματα και γλιτώνεις και την ενόχληση από τις κινήσεις του άλλου.
6. Τα πολύ ακριβά κατά κανόνα είναι και πολύ καλά, αλλά κάποιες εταιρίες όπως cocomat νομίζω ότι πουλάνε και όνομα σε μεγάλο βαθμό. Έχω ακούσει καλά για τα dimstel (έτσι νομίζω ότι τα λένε).
7. Προσωπικά προτιμώ τα latex/αφρού αλλά είναι μαλακά και λένε ότι είναι και ζεστά (δεν με ενόχλησε αλλά δεν με πειράζει η ζέστη). Αλλά η σύζυγος απαίτησε σκληρό και πήραμε ένα με απλά ελατήρια και επίστρωμα γιατί παραήταν ξύλο...
polo2002
4TF A5 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 382
Εγγραφή: 12/01/17 20:14
Last Visit: 08/01/19 20:41

Re: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό alejandro » 14/01/19 10:48

Cocomat δοκίμασα κάποτε στο κατάστημά τους, ειπα ευχαριστώ και έφυγα. Σα να ξαπλώνεις σε φύκια.
Φυλικό ζευγάρι στο χρόνο το πέταξε και τους έδωσαν άλλο και με το οποιο έχουν θέμα και ειναι έτοιμοι για 2η αλλαγή σε 5 χρόνια.
Αγόρασα Tempur, και αν και είχαμε σε άλλο σπίτι στρωμα των 2.000ε (εκτός ελλάδας, δε ξέρω τη μάρκα, μια από ΗΠΑ πάντως) η γυναίκα μου είχε θέμα με τη μέση της ενώ με το Tempur δεν παραπονέθηκε ποτέ. 2 φιλοι με θέμα μέσης επίσης δε το αλλάζουν το Tempur με τίποτα. Τα έχουν 10+ χρόνια, κανένα πρόβλημα και φυσικά ουτε γυρισμα κλπ κλπ.
Προσωπικά το συνήθισα γιατι ειναι λίγο ιδιαιτερο. Το μεγάλο καλό που είδα εγω ειναι οτι όταν στριφογυρίζει ο/η ένας/μία ο/η άλλος/η δε καταλαβάινει σχεδόν τίποτα.
Πρέπει όμως δοκιμή γιατι δεν ειναι σίγουρο οτι όλοι θα τους αρέσει η αίσθηση του Tempur.
alejandro
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 925
Εγγραφή: 16/01/03 20:55
Last Visit: 04/01/19 14:06
Τοποθεσία: ΑΤΗ.ΤΡΕ

Re: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό Fanis75 » 14/01/19 12:57

Tempur ή εάν το επιτρέπουν τα οικονομικά, τα κορυφαία (και σε τιμή δυστυχώς) Duxiana.
Άβαταρ μέλους
Fanis75
4TF N4 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 5614
Εγγραφή: 12/06/02 17:45
Last Visit: 18/01/19 17:39
Τοποθεσία: Αγ. Παρασκευή

Re: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό harisma23 » 14/01/19 13:36

Παρολ' αυτά πρέπει να πούμε ότι έχει χαθεί η μπάλα με τις τιμές των στρωμάτων!

Κατ' εμέ κλασική περίπτωση πολύ υψηλού περιθωρίου κέρδους (για να μην πω αισχροκέρδειας) σε ένα προϊόν που ούτε υψηλό τεχνολογικό περιεχόμενο έχει, ούτε ακριβό R&D, ούτε ακριβά υλικά.

Αν έπρεπε να το παρομοιάσω με κάτι στο χώρο του αυτοκινήτου, θα ήταν με το κόστος των επωνύμων (και οχι μόνο ενίοτε) εξατμίσεων.
Εικόνα
harisma23
4TF A6 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 1158
Εγγραφή: 26/01/07 14:59
Last Visit: 19/01/19 1:32

Re: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό alejandro » 14/01/19 17:20

harisma23 έγραψε:Κατ' εμέ κλασική περίπτωση πολύ υψηλού περιθωρίου κέρδους (για να μην πω αισχροκέρδειας) σε ένα προϊόν που ούτε υψηλό τεχνολογικό περιεχόμενο έχει, ούτε ακριβό R&D, ούτε ακριβά υλικά..

Νομίζω συμφωνώ.
Προσωπικά δε θα έπαιρνα στρωμα για καθημερινή χρήση από εταιρεία που δεν έχει σοβαρό τμήμα RnD ή τεχνολογίες να δείξει.
alejandro
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 925
Εγγραφή: 16/01/03 20:55
Last Visit: 04/01/19 14:06
Τοποθεσία: ΑΤΗ.ΤΡΕ

Re: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό losvre » 14/01/19 17:25

Εγώ έχω ένα Hypnos με ανεξάρτητα ελατήρια και καουτσούκ μαλακό επίστρωμα και είναι σούπερ, 700-800 εύρο αλλά μένω Αγγλία. Έχω δοκιμάσει πολλά Αφρού και Τempur αλλά όχι αρκετά για να κρίνω και εκ πρωτης άποψης δεν με βολεψαν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
losvre
4TF Newbie Driver
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 09/11/17 22:55
Last Visit: 19/01/19 14:26

Re: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό dstou » 15/01/19 21:21

Προσοχή στα Τεμπούρ, δεν βολεύουν όλους. Ζεσταίνουν πιο πολύ το σώμα, όποιος έχει πρόβλημα με την θερμότητα καλό είναι να τα αποφύγει σαν ο διάολος το λιβάνι. Επίσης λόγω του σχήματος που παίρνουν δεν βολεύουν ούτε αυτούς που κοιμούνται μπρούμυτα, ούτε αυτούς που στριφογυρίζουν.
Εγώ και η γυναίκα μου που κάνουμε τικ και στα 3 αυτά μειονεκτήματα, δεν θα το παίρναμε ούτε δωρεάν.

Συνιστώ να περάσει κάποιος και από Λίνεα στρομ. Είναι στην πιάτσα από το 1957 και έχουν καλές τιμές.
dstou
4TF WRC Driver
 
Δημοσιεύσεις: 10049
Εγγραφή: 17/09/08 11:23
Last Visit: 16/01/19 23:52

Re: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό mrclouzo » 15/01/19 21:43

Έχουμε τα τελευταία 7 χρόνια το tempur και κοιμάμαι σχεδόν πάντα μπρούμητα και σβουρίζω. Πραγματικά δεν μπορώ να ευχαριστηθώ ύπνο αλλού. Ισχύει ότι είναι πιο ζεστά αλλά με το κάλυμμα της εταιρείας που έχουμε βάλει είναι οκ.
Γενικά είναι στρώμα που είτε θα αγαπήσεις είτε θα μισήσεις. Η σύζυγος αρχικά δεν βολευόταν με τίποτα, τώρα δεν το αλλάζει για κανένα λόγο. Πολύ σημαντικό ότι ξυπνάς για τουαλέτα πχ και δεν χαμπαριάζει ο δίπλα. Έκανα παλιά και ένα πείραμα, έβαλα ένα ποτήρι με νερό στην μία άκρη και άρχισα να χοροπηδάω πιο πέρα. Το ποτήρι δεν χύθηκε!
mrclouzo
4TF A6 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 02/02/13 20:23
Last Visit: 20/01/19 1:39

Re: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Δημοσίευσηαπό alejandro » 16/01/19 12:02

dstou , ακριβως γι'αυτό ειπα "προσοχη" και οτι "δεν ειναι για όλους". Επίσης, η Τεμπουρ έχει 3 σειρές νομίζω με διαφορετική διαβάθμιση πυκνότητας(;) στο υλικό. Εμείς έχουμε τη πιο Light έκδοση μιας και η hardcore δε παλεύεται για εμένα προσωπικά. Ο ένας φίλος όμως απλά δε το αλλάζει. Θερμότητα, δεν έχουμε καταλάβει κάτι το φοβερό.

mrclouzo έγραψε:Έχουμε τα τελευταία 7 χρόνια το tempur και κοιμάμαι σχεδόν πάντα μπρούμητα και σβουρίζω. Πραγματικά δεν μπορώ να ευχαριστηθώ ύπνο αλλού. Ισχύει ότι είναι πιο ζεστά αλλά με το κάλυμμα της εταιρείας που έχουμε βάλει είναι οκ.
Γενικά είναι στρώμα που είτε θα αγαπήσεις είτε θα μισήσεις. Η σύζυγος αρχικά δεν βολευόταν με τίποτα, τώρα δεν το αλλάζει για κανένα λόγο. Πολύ σημαντικό ότι ξυπνάς για τουαλέτα πχ και δεν χαμπαριάζει ο δίπλα. Έκανα παλιά και ένα πείραμα, έβαλα ένα ποτήρι με νερό στην μία άκρη και άρχισα να χοροπηδάω πιο πέρα. Το ποτήρι δεν χύθηκε!


Το κάλυμα το έχουμε και εμείς. Αξίζει να το βάλεις για προστασία. Ακριβώς όπως τα λές ειναι τα χαρακτηριστικά του.
alejandro
4TF N2 Driver
 
Δημοσιεύσεις: 925
Εγγραφή: 16/01/03 20:55
Last Visit: 04/01/19 14:06
Τοποθεσία: ΑΤΗ.ΤΡΕ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντίλογος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες