18 Απρ 2018

Αυτός είναι ο 100% ψηφιακός πίνακας οργάνων των νέων μοντέλων της BMW

Η γερμανική εταιρεία αποκαλύπτει τη μορφή που θα έχει ο κεντρικός πίνακας οργάνων των μελλοντικών της μοντέλων.

BMW Digital Day 2018

Σε μια ημερίδα αφιερωμένη στην τεχνολογία (Digital Day 2018) που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία, η BMW έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα πρώτα δείγματα γραφής που αφορούν στη μορφή που θα έχει στο εγγύς μέλλον ο φουλ ψηφιακός πίνακας οργάνων των επερχόμενων μοντέλων της. Η πρώτη εφαρμογή του, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα γίνει στη νέα Σειρά 8, κατόπιν στη επερχόμενη Σειρά 3 και αργότερα στην ολοκαίνουργια, επίσης, X7. Όπως ανακοινώθηκε, η νέα 100% ψηφιακή αυτή απεικόνιση αποτελεί τμήμα του συστήματος infotainment iDrive, ενώ κύριο χαρακτηριστικό της είναι η δυνατότητα του χρήση να παραμετροποιήσει όλα σχεδόν τα στοιχεία του με 10 διαφορετικές διατάξεις.

Οι Βαυαροί υπόσχονται πως η απλή δομή του μενού επιτρέπει στο χρήστη-οδηγό να έχει πρόσβαση στην επιθυμητή λειτουργία χωρίς καμία… ταλαιπωρία και χωρίς να σπαταλάει χρόνο «περνώντας» μέσα από ατελείωτα υπο-μενού. Για να γίνει αυτό, εκτός από την οθόνη αφής, ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει το iDrive ή να αποκτήσει πρόσβαση στις λειτουργίες του αυτοκινήτου μέσω φωνητικών εντολών ή απλών χειρονομιών.

Στην εκδήλωση αυτή, η BMW, πέρα από την επικαιροποιημένη απεικόνιση του συμπλέγματος ψηφιακών οργάνων των μελλοντικών της αυτοκινήτων, έκανε αναφορά επίσης για στην τεχνολογία 5G, η οποία σύντομα θα ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων της._Χ.Α.

Περισσότερες φωτογραφίες:
  • BMW Digital Day 2018
  • BMW Digital Day 2018
  • BMW Digital Day 2018
  • BMW Digital Day 2018
Ετικέτες: