Η LG Electronics βραβεύτηκε για την ανάπτυξη, σε συνεργασία με την LG Display, της τεχνολογίας P-OLED cockpit για την Cadillac Escalade του 2021.

Η LG Electronics τιμήθηκε με το GM Innovation Award στα 28α «Annual Supplier of the Year Awards» της General Motors, που διοργανώθηκαν διαδυκτιακά την προηγούμενη εβδομάδα. Μεταξύ των καινοτομιών της εταιρείας, αναγνωρίστηκε η LG για την ανάπτυξη (σε συνεργασία με την LG Display) της τεχνολογίας P-OLED cockpit για την 2021 Cadillac Escalade. Φέτος, πάνω από 100 εταιρείες από 15 χώρες διακρίθηκαν ως οι κορυφαίοι προμηθευτές της GM, με μόλις 5 να λαμβάνουν το, μεγάλου κύρους, Innovation Award. Η LG Electronics και η LG Display βραβεύτηκαν για την προσφορά της τεχνολογίας αιχμής στην αυτοκίνηση και για τα εξαρτήματα οχημάτων που συμβάλλουν στη βελτίωση των δυνατοτήτων των οχημάτων και την οδηγική εμπειρία. Πρόκειται για τη δεύτερη διάκριση της LG Electronics ως σημαντικός συνεργάτης της GM ύστερα από τη βράβευση της LG Chem το 2016 με το Innovation Award για την παροχή τεχνολογιών και εξαρτημάτων αυτοκίνησης για την κατασκευή ηλεκτροκίνητων οχημάτων της GM.

Είναι η πρώτη φορά που η τεχνολογία P-OLED cockpit που χρησιμοποιεί η νέα Cadillac Escalade του 2021 εμφανίζεται σε όχημα ιδιωτικής χρήσης. Το σύστημα περιλαμβάνει οθόνη 38 ιντσών με τρεις αυτόνομες P-ΟLED οθόνες, η μεγαλύτερη εκ των οποίων είναι 16,9 ίντσες. Οι τρεις κυρτές οθόνες συνθέτουν το Instrument Panel Cluster για την εμφάνιση βασικών πληροφοριών σχετικά με τη λειτουργία του οχήματος, καθώς και το Integrated Central Stack, που χρησιμεύει ως οθόνη πληροφοριών ψυχαγωγίας για περιεχόμενο ήχου, video και εύκολης πλόηγησης. Το φουτουριστικό και ολοκληρωμένο σύστημα οθονών της LG προσφέρει ασύγκριτο σχεδιασμό, ευρεία γωνία θέασης και αναβαθμισμένο περιβάλλον χρήσης. Η LG Electronics συνεχίζει τη στενή συνεργασία με την GM σε διάφορους κλάδους, προμηθεύοντας την εταιρεία από το 2015 με 11 σημαντικά εξαρτήματα οχημάτων όπως πληροφοριακά συστήματα και εξαρτήματα πλοήγησης για το κυρίαρχο ηλεκτρικό όχημα της GM, το Chevrolet Bolt EV. Δελτίο Τύπου

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου