Ένας δικός μας γύρος, γνωριμίας, με την χωμάτινη φόρμουλα SR by ART των 300 κιλών και 130 ίππων! Που; Μα στο Διαδρόμιο φυσικά, στο Σπαθοβούνι Κορινθίας.

Το βίντεο είναι εμπλουτισμένο με δεδομένα G-Metrix (ταχύτητα, G, απόσταση, δεδομένα καρδιακών παλμών κ.ά.), όπως καταγράφηκαν από την κάμερα Garmin Virb Ultra 30. 
 
Η καταγραφή των παλμών καρδιάς έγινε με το ρολόι Garmin Vivosmart HR, το οποίο καταγράφει παλμούς από τον καρπό (τεχνολογία Garmin Elevate) και στέλνει ασύρματα τα δεδομένα στην κάμερα. Το συγκεκριμένο ρολόι (όπως και τα περισσότερα αθλητικά-έξυπνα ρολόγια της Garmin) σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να χειρίζεστε την κάμερα ασύρματα από αυτό, ενώ ταυτόχρονα σας εμφανίζει στην οθόνη του όλες τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε στο κινητό σας όταν είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. 
 

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά