Το μέλλον του Diesel (video)

Οι 4ΤΡΟΧΟΙ παρουσιάζουν όλη την αλήθεια για την πετρελαιοκίνηση σε ένα video.

Απαγόρευση των Diesel: το μεγάλο debate (2019)

Στα απόνερα του σκανδάλου Dieselgate υπάρχει πλέον μια συζήτηση ως προς τις προοπτικές της πετρελαιοκίνησης. Η απαγόρευση των αυτοκινήτων diesel στην Αθήνα αλλά και στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης αποτελεί ένα καυτό θέμα, που απασχολεί τους φίλους του αυτοκινήτου, και βέβαια κάθε υποψήφιο αγοραστή.

Η συγκεκριμένη έρευνα έρχεται να ρίξει φως στο φλέγον θέμα της πετρελαιοκίνησης, αντιμετωπίζοντας το θέμα με πλουραλισμό και ψυχραιμία, αποτελώντας παράλληλα ένα χρήσιμο βοήθημα για όποιον προβληματίζεται να επιλέξει ανάμεσα σε βενζίνη και diesel.

Οι ενότητες του video:

5:38 DIESEL Ο ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ

11:09 ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ DIESEL

14:12 ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ DIESELGATE

25:25 ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ DIESEL

27:59 ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ DIESEL;

31:05 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Διαβάστε ακόμα:

Όλα όσα συνέβησαν γύρω από το σκάνδαλο Dieselgate

Τι φέρενει ο νέος αυστηρότερος κύκλος μέτρησης (WLTP)

Διαβάστε σχετικές ειδήσεις από την εφαρμογή του νέου κύκλου μέτρησης

Ετικέτες: 

Σχόλια

Δυο παρατηρήσεις:

Δυο παρατηρήσεις: 1. Υπάρχει σήμερα τεχνική δυνατότητα σταθερής παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ. ΠΟΙΟΣ πληρώνει για την εφαρμογή της και την απαλοιφή των παλαιών τρόπων (π.χ. διάλυση παλαιών θερμικών εργοστασίων παραγωγής ηλ. ενέργειας); Αν απαντήσουμε ΠΟΛΙΤΙΚΑ σε αυτήν την ερώτηση, τίποτε δεν μας χωρίζει από την ηλεκτροκίνηση. 2. Τι είναι αυτό που ο Κος Βασιλάκης νομίζει ότι μάθαμε σήμερα και δεν ξέραμε πριν 7-8 χρόνια και μας οδηγεί σε μια πίεση για νέες επενδύσεις;