Δείτε το επίσημο trailer ενός μοναδικού ντοκιμαντέρ αφιερωμένου τόσο στη χαρισματική προσωπικότητα όσο και στο άσβεστο πάθος του ηθοποιού-συμβόλου στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Steve McQueen: The Man & Le Mans» που σκηνοθέτησαν οι Gabriel Clarke και John McKenna δεν εστιάζει μόνο στις άγνωστες μέχρι τώρα λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής του αμερικανού ηθοποιού, αλλά και στην ανάδειξη του… πάθους του. Ενός πάθους, που φυσικά δεν ήταν άλλο από τους αγώνες αυτοκινήτου. Το ντοκιμαντέρ περιγράφεται από τους ίδιους τους δημιουργούς του ως «μια ιστορία εμμονής, προδοσίας αλλά και τελικής δικαίωσης», ενώ μέσα από την κινηματογραφική ροή αλλά και την προβολή ενός σπάνιου οπτικού υλικού αναδεικνύεται όσο τίποτε άλλο η σπουδαιότητα που διαδραμάτισε στη ζωή του «The King of Cool» το κυνήγι των προσωπικών του ονείρων. Και μάλιστα, μέχρι τέλους…

When you ‘re racing, it’s life. Anything that happens before and after is just waiting_Steve McQueen (Le Mans, 1971)

Η διανομή του «Steve McQueen: The Man & Le Mans» στους κινηματογράφους της γηραιάς ηπείρου –και όχι μόνο- αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές φθινόπωρο και πιθανότητα μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά