top icon
Επικαιρότητα

Seat Arona, το δεύτερο crossover των Ισπανών

Μετά το Ateca, η Seat ετοιμάζεται για ένα ακόμα «χτύπημα» στην αρένα της crossover κατηγορίας.

Η άνοδος της δημοτικότητας των πάσης λογής crossover οχημάτων δεν άφησε ασυγκίνητη ούτε τη Seat, η οποία μέσα στο 2017 αναμένεται να παρουσιάσει και επίσημα τη δεύτερη κατά σειρά πρότασή της. Το νέο Arona, όπως θα ονομάζεται ο αντίπαλος των Nissan Juke, Toyota C-HR και Renault Captur, θα βασίζεται στο δάπεδο του νέου Ibiza δανειζόμενο από αυτό, αλλά και από το μεγαλύτερο Ateca, πολλά σχεδιαστικά γνωρίσματα. Το εσωτερικό του αναμένεται πανομοιότυπο με εκείνο του νέου Ibiza, το οποίο αναμένεται και αυτό με τη σειρά του μέσα στη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις αναφορικά με τους κινητήρες που θα αναλάβουν την κίνηση του αυτοκινήτου. Μολαταύτα, ασφαλές θα ήταν να εικάσει κανείς πως κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο… θαυματουργός 3κύλιννδρος 1.000άρης κινητήρας βενζίνης του Ομίλου VW, σε συνδυασμό με τους γνωστό TDI πετρελαιοκινητήρα των 1,4 λίτρων.

Πότε θα παρουσιαστεί το νέο Seat Arona; Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αμέσως μετά το καλοκαίρι και συγκεκριμένα επί γερμανικού εδάφους στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης._Χ.Α.  

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ