X
Διεθνείς αγώνες

O Χρήστος Ρουσόπουλος στο 23ο Prealpi Master Show

Ο Χρήστος Ρουσόπουλος πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε εκ νέου στη γειτονική Ιταλία για να λάβει μέρος στο 23ο Prealpi Master Show.

Ο Χρήστος Ρουσόπουλος, μετά τη συμμετοχή του στο 31ο Rally Citta di Schio (διαβάστε περισσότερα εδώ) τον Νοέμβριο, βρέθηκε και πάλι επί Ιταλικού εδάφους και συγκεκριμένα στο 23ο Prealpi Master Show, τερματίζοντας στην 11η θέση της κατηγορίας RC4 ανάμεσα σε 38 συμμετέχοντες. 

Ο νεαρός οδηγός από την Ελευθερούπολη Καβάλας είχε δίπλα του ως συνοδηγό τον Νώντα Παππά, ενώ το αγωνιστικό τους όπλο ήταν το Peugeot 208 Rally4 της Pr2Sport. Ο συγκεκριμένος αγώνας ο οποίος ήταν μικτός (άσφαλτος και χώμα) έδωσε την ευκαιρία στον νεαρό οδηγό να πάρει μία “γεύση” από τις ικανότητες του αυτοκινήτου και σε χωμάτινες συνθήκες.

Πως βίωσε το 23ο Prealpi Master Show ο Χρήστος Ρουσόπουλος;

Καταφέραμε και τερματίσαμε στην 11η θέση της κατηγορίας RC4, όπου υπήρχαν 38 συμμετοχές. Ο αγώνας ξεκίνησε ομαλά, ωστόσο μια άτυχη έξοδο στη 1η ειδική διαδρομή μας κόστισε αρκετό χρόνο, καθώς έπρεπε να γυρίσουμε και να ξαναμπούμε στην σωστή πορεία της ειδικής. Στη 2η ειδική διαδρομή καταφέραμε να ρίξουμε κατά πολύ τον χρόνο μας, κατεβάζοντας μισό λεπτό σε ειδική μόλις 10 χιλιομέτρων.

Στη 3η ειδική διαδρομή καβαλήσαμε σε μία αριστερή φουρκέτα ένα μικρό βράχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί. Οι θεατές που ήταν παρόντες μας βοήθησαν στο να ξεκολλήσουμε και για αυτό θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η νυχτερινή ειδική διαδρομή ήταν αυτή που έκλεινε τον αγώνα και εμείς εκεί καταφέραμε να πετύχουμε ένα δυνατό αποτέλεσμα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου RallySchool.gr και Pr2sport για την άριστη δουλειά που καταβάλλουν συνεχώς, τόσο εντός όσο και εκτός των αγώνων. Δεν θα μπορούσε να λείπει το ευχαριστώ στην οικογένεια μου και στους χορηγούς μου για την υποστήριξη τους.Τέλος ως πλήρωμα ευχόμαστε καλές γιορτές  με υγεία και περισσότερες επιτυχίες για το 2023!

Χορηγοί: www.e-kafes.gr, www.2hconsulting.it, I.E.M ELEVATORI, ICOLDO THIKING AND CREATIVITY, DIGIEFFE IMPIANTI ELETTRICI, TERMINAL SERVICES

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!