X
Ειδήσεις

BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3

Η BFGoodrich παρουσιάζει το Mud-Terrain T/A KM3, το τελευταίας γενιάς ελαστικό off-road για ακραίες συνθήκες.

Η BFGoodrich, η κορυφαία μάρκα ελαστικών για τους αληθινούς λάτρεις του off-road, ενσωμάτωσε στο νέο ελαστικό τεχνολογίες που βελτιώνουν περαιτέρω την ανάβαση, την πρόσφυση και την αντοχή στη λάσπη και στους βράχους. Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 διαθέτει 5% καλύτερη πρόσφυση σε λασπωμένο έδαφος σε σχέση με τον προκάτοχό του. Οι διατάξεις απομάκρυνσης λάσπης Mud-Phobic στους ώμους του ελαστικού έχουν σχεδιαστεί για να απελευθερώνουν τη συσσωρευμένη λάσπη, προσφέροντας βελτιωμένη πρόσφυση σε λασπώδεις ή μαλακές συνθήκες εδάφους. Το σκάλισμα πέλματος Terrain-Attack περιλαμβάνει μεγάλα μπλοκ γόμας σχεδιασμένα να προσφέρουν πρόσφυση από οποιαδήποτε γωνία προσέγγισης.

Η σύνθεση γόμας Krawl-TEK στο BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 προσφέρει 8% καλύτερη πρόσφυση σε βράχια. Η ζώνη Linear Flex Zone του ελαστικού του επιτρέπει να περιβάλλει αντικείμενα, όταν χρησιμοποιούνται χαμηλότερες πιέσεις, για ακόμα μεγαλύτερη πρόσφυση κατά την αναρρίχηση. Το σκάλισμα του πλαϊνού Traction-Armour Side Sculpture και ο σχεδιασμός των οδοντωτών ώμων ενισχύουν, επίσης, τις δυνατότητες πρόσφυσης σε μαλακό χώμα και λάσπη.

Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 σχεδιάστηκε με εξαιρετική προστασία των πλευρών, αντοχή στα χτυπήματα και στις αποσπάσεις γόμας (μαδήματα) από την οδήγηση σε χαλίκι. Τα πλευρικά τοιχώματά του είναι 27% πιο ανθεκτικά, χάρη στην τεχνολογία CoreGard Max που έχει δοκιμαστεί από την BFGoodrich Baja T/A KR3. Αυτή η τεχνολογία συμβάλλει στην αποφυγή ανοιγμάτων γόμας ή διάτρησης, με το αυξημένο πάχος της γόμας που προστατεύει την κρίσιμη ζώνη των πλευρών του ελαστικού. Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 προσφέρει επίσης ικανοποιητικές επιδόσεις στο δρόμο και αποδεκτά επίπεδα θορύβου κατά την οδήγηση στην άσφαλτο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!