X
Επικαιρότητα

Cupra Ibiza Concept: Προ των πυλών η έκδοση παραγωγής;

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που έρχεται να βολιδοσκοπήσει τις διαθέσεις της αγοράς, καθώς η ένταξη ενός «κανονικού» μοντέλου στη γραμμή παραγωγής της εταιρείας που θα βρίσκει εφαρμογή στο «σώμα» του μικρού Ibiza, προς το παρόν δεν είναι σίγουρη.

Μπορεί η σημερινή μέρα για λογαριασμό της ισπανικής εταιρείας να ήταν αφιερωμένη στο λανσάρισμα της «μπράντας» Cupra και φυσικά της έκδοσης των 300 ίππων του Ateca, εντούτοις τα φλας της δημοσιότητας έπεσαν και στο Cupra Ibiza Concept, το οποίο, όπως διαβεβαιώνουν με έμφαση οι ιθύνοντες της Seat, δεν αποτελεί προς το παρόν παρά μια… μελλοντική σκέψη του σπορτίφ παρακλαδιού της.

Αν, τελικά, το συγκεκριμένο εγχείρημα τύχει της πρέπουσας αναγνώρισης και αποδοχής από το κοινό αλλά και από το επίσημο δίκτυο των αντιπροσώπων της έταιρείας, η έκδοση παραγωγής του Cupra Ibiza θα «φορά» τον 2λιτρο TSI κινητήρα του ομίλου VW, που συναντάμε στο VW Polo GTi, αποδίδοντας ισχύ 200 ίππων συνεργαζόμενο με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις. Φυσικά, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν, οι αναρτήσεις θα διαθέτουν ακόμα πιο σπορτίφ διαθέσεις, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!