top icon
Επικαιρότητα

«Αποκάλυψη» το Mazda MX-5 RF!

H Mazda παρουσίασε το MX-5 Retractable Fastback (RF), που είναι η κλειστή έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου της, στο New York International Auto Show.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη γενιά MX-5, ο διάδοχός της υιοθετεί διαμόρφωση Targa, στο ίδιο πνεύμα με το πολύ πιο ακριβό Porsche 911 Targa. Μαζί με τον διαφορετικό μηχανισμό αναδίπλωσης της οροφής, το αυτοκίνητο έχει λάβει πλέον ένα διαφορετικό όνομα, με το επίθεμα RF ( το οποίο μπορεί σε ελεύθερη απόδοση να ερμηνευτεί και ως αναδιπλούμενο fastback.

Ενώ στο προηγούμενο MX-5 έπρεπε να τραβήξετε το χέρι σας προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να χειριστείτε την υφασμάτινη οροφή, στη νέα έκδοση RF απλά πρέπει να πατήσετε ένα κουμπί και αυτόματα εκείνη θα ανοίξει ή θα κλείσει. Οι κινητήρες της Targa εκδοχής του ΜΧ-5 είναι κοινοί με εκείνων της roadster (1.5 SKYACTIV-G και 2.0 SKYACTIV-G), αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες το κλειστό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο μόνο με την μεγαλύτερη μονάδα. Οι δύο κινητήρες συνεργάζονται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και ένα προαιρετικό εξατάχυτο αυτόματο.

Το αυτοκίνητο κάνει το ντεμπούτο του στο New York Auto Show, ενώ έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2017.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ