top icon
Επικαιρότητα

Αυτό είναι το τελικό cast παρουσιαστών του Top Gear

Οι φημολογίες παίρνουν τέλος με τους παραγωγούς-δημιουργούς του νέου Top Gear να ανακοινώνουν επίσημα το ακριβές «σχήμα» παρουσιαστών που από τον προσεχή Μάιο θα παραλάβει και τυπικά τη σκυτάλη από τους Clarkson, May και Hammond.

Για τους περισσοτέρους, οι συστάσεις να είναι μάλλον… περιττές, με όλο -ή σχεδόν όλο- το πρωταγωνιστικό team της εκπομπής να είναι γνώριμο στους λάτρεις των τεσσάρων τροχών. Και όχι μόνο. Στο νέο Top Gear, λοιπόν, δίπλα από τον βρετανό ραδιοφωνικό παραγωγό, Chris Evans, και τον ηθοποιό, Matt LeBlanc, τον γνωστό μας «Joy» από το δημοφιλές, αμερικανικό σίριαλ «Friends» (Τα Φιλαράκια), θα βρίσκονται ο πρώην ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας του Π.Π. της Formula 1 και νυν σχολιαστής των αγώνων του θεσμού σε ποικίλα τηλεοπτικά δίκτυα, Eddie Jordan, η Sabine Schmitz, η βασίλισσα του Ρίνγκ, όπως αποκαλείται, η οποία έχει ταυτίσει το όνομα της με την «Πράσινη Κόλαση» του Nurburgring, καθώς και ο γνωστός δημοσιογράφος στο χώρο των τεσσάρων τροχών, Chris Harris, ο οποίος, μετά την πολυετή καριέρα του στον αυτοκινητικό Τύπο της Μ. Βρετανίας, δοκιμάζει σήμερα, με ανάλογη μάλιστα επιτυχία, την τύχη του στο διαδίκτυο.

Από τους 6+1 οικοδεσπότες της «νέας εποχής» Top Gear (φυσικά, για μία ακόμα χρονιά, ο Sting θα αποτελέσει τη σταθερή αξία για τους βρετανούς παραγωγούς της), ο άγνωστος Χ είναι ο Rory Reid, ο οποίος επιλέχτηκε ύστερα από αρκετές οντισιόν και δοκιμαστικά γυρίσματα που πραγματοποίησε την περασμένη χρονία το BBC.

Καλή επιτυχία, λοιπόν._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ