top icon
Επικαιρότητα

Εκδόσεις Carbon Edition για τα Audi RS5 και RS4 Avant

Λιγότερο βάρος και περισσότερο στιλ για τα Audi RS5 και RS4 Avant.

H Audi ανακοίνωσε ότι προσφέρει στους αγοραστές της Ευρώπης το RS5, αλλά και το πιο «φρέσκο» χρονικά RS4 Avant που είδαμε για πρώτη φορά στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, στην έκδοση Carbon Edition που αναβαθμίζει την αισθητική εξοικονομώντας συγχρόνως αρκετά και πολύτιμα κιλά από το «σώμα» των δύο κατασκευών. Και συγκεκριμένα, 80 και 60 κιλά αντίστοιχα.

Πο αναλυτικά, αμφότερα διακοσμούνται από αρκετά τμήματα από carbon, όπως το εμπρός splitter, o αεροδυναμικός διαχύτης στο πίσω μέρος και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Στην περίπτωση του RS5, από το συγκεκριμένο υλικό είναι κατασκευασμένη και η οροφή, επιλογή που μειώνει το βάρος κατά 3 επιπλέον κιλά.

Από εκεί πέρα, στον τομέα της αισθητικής, οι εκδόσεις Carbon Editions κοσμούνται από ελαφρύτερες κατά 2 κιλά ζάντες με διάμετρο 20 ιντσών, ενώ «φιλέτα» από CFRP συναντά κανείς και στην καμπίνα.

Τόσο το RS5 όσο και το RS4 Avant κινούνται από τον υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων της γερμανικής εταιρείας που αποδίδει 450 ίππους σε συνδυασμό με ροπή της τάξης των 600 Nm. Φυσικά, η κίνηση εξακολουθεί να περνά και στους τέσσερις τροχούς με την αρωγή ενός αυτόματου και 8τάχυτου για την περίσταση κιβωτίου._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ