top icon
Κόσμος

Αποκάλυψη για τη Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+

Με μικρές αλλαγές έρχεται η κορυφαία Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+ στην ανανεωμένη εκδοχή της.

Η Mercedes-AMG αναβάθμισε τη έκδοση επιδόσεων του μικρού της SUV. Ο λόγος για την GLA 45 S 4MATIC+, η οποία δέχτηκε κάποιες μικρές αλλαγές, τεχνολογικά και αισθητικά, προκειμένου να διατηρηθεί επίκαιρη. Το γρήγορο SUV απέκτησε μια νέα μάσκα, με σήμα AMG στο καπό.

Mercedes-AMG GLA 45 S

Η τεχνολογία LED τώρα αφορά όλα τα φώτα της Mercedes-AMG GLA 45 S, ενώ τα Multibeam LED ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό της έκδοσης. Από το προφίλ ξεχωρίζουν τα νέα φτερά, που τώρα χαρίζουν περισσότερο δυναμικό στο αυτοκίνητο. Στην ανανεωμένη εκδοχή της AMG 45 S, είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, όταν στην προηγούμενη γενιά ήταν μαύρα.

Δείτε επίσης τη δοκιμή της νέας Mercedes-Benz GLA 200

Οι τροχοί αλουμινίου έχουν διάσταση 20 ιντσών και στο εσωτερικό τους διακρίνονται οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων, που ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Στο πίσω μέρος οι στρογγυλές διπλές εξατμίσεις και η αεροτομή στο πάνω μέρος, μαρτυρούν την ταυτότητα της συγκεκριμένης έκδοσης, που είναι η πιο ισχυρή στη γκάμα της GLA.

Mercedes-AMG GLA 45 S

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το νέο τιμόνι AMG Performance που συνοδεύει από το βασικό εξοπλισμό της κορυφαία έκδοσης της GLA. Αυτό διαθέτει διαφορετικά χειριστήρια, με φωτεινές ενδείξεις και διαισθητικό χειρισμό. Από τα πλήκτρα ο οδηγός έχει πρόσβαση σε σημαντικές λειτουργίες του αυτοκινήτου, αλλά στα προγράμματα οδήγησης.

Οι μεγάλες δίδυμες οθόνες κυριαρχούν στο ταμπλό. Το σύστημα πολυμέσων MBUX είναι αναβαθμισμένο και προσφέρει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης Apple CarPlay και Android Auto. Επιπλέον, οι θύρες φόρτισης είναι πιο ισχυρές, με την προσθήκη μιας ακόμα USB-C να συμβάλει στη βελτίωση της συνδεσιμότητας.

Mercedes-AMG GLA 45 S

Κάτω από το καπό τα πράγματα παρέμειναν ως είχαν. Εκεί συναντάμε το γνωστό 2λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης, που αποδίδει 421 ίππους και 500 Nm ροπής. Το πανίσχυρο SUV της Mercedes επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα, με τη μέγιστη ταχύτητα να περιορίζεται στα 270 χλμ./ώρα. Για τη μετάδοση που περνάει και στους τέσσερις τροχούς φροντίζει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων AMG Speedshift DCT διπλού συμπλέκτη.

Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ