top icon
Επικαιρότητα

H Opel επαναφέρει το σήμα GSi

Η γερμανική εταιρεία φέρνει ξανά στο αυτοκινητικό προσκήνιο το γνωστό στους φίλους της μάρκας σήμα GSi παρουσιάζοντας στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ένα νέο μοντέλο με σπορ χαρακτήρα.

Η Opel, μέσω μιας… ξαφνικής ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του επικεφαλής σχεδιασμού της μάρκας, Mark Adams, ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι το σήμα GSi επιστρέφει δριμύτερο. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες μέχρι και αυτή τη στιγμή πληροφορίες, το… εγκαταλελειμμένο εδώ και καιρό αυτό σήμα θα κάνει την επανεμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον προσεχή κιόλας Σεπτέμβριο, όπου η αυτοκινητοβιομηχανία από το Rüsselsheim θα πραγματοποιήσει τη σχετική πρεμιέρα του νέου της μοντέλου, η ταυτότητα του οποίου όμως δεν έχει προς το παρόν αποκαλυφθεί. Ωστόσο, ο Mark Adams υπόσχεται ότι θα είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα μοντέλα της εταιρείας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, η ανάρτηση του Mark Adams είναι πολύ πιθανό να αφορά σε μια πιο σπορτίφ έκδοση του Astra, η οποία θα κινείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με απόδοση περί τους 250 ίππους. Εκτός, φυσικά, κι αν πρόκειται για την κορυφαία εκδοχή του νέου Insignia Grand Sport. 

Περισσότερες και πιο αναλυτικές, όπως όλα δείχνουν, πληροφορίες είναι πιθανό έχουμε ακόμα και εντός της ημέρας._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ