top icon
Επικαιρότητα

Η Mercedes μας δείχνει τη νέα A-Class

Και μάλιστα με… συμπρωταγωνιστή τον ισχυρό άνδρα της γερμανικής εταιρείας, Dieter Zetsche.

H Mercedes βρήκε έναν νέο τρόπο να «teasάρει» την επερχόμενη A-Class αναρτώντας στο LinkedIn μερικά… ενσταντανέ του αυτοκινήτου στα οποία φιγουράρει και ο Πρόεδρος της Daimler. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη σχετική της ανάρτηση, η Mercedes σκοπεύει να διευρύνει τη γκάμα των κόμπακτ μοντέλων της σε 8, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η τετράθυρη έκδοση της A-Class. Τι άλλο νεότερο μαθαίνουμε; Ότι η νέα A-Class εξελίσσεται αυτή τη στιγμή σε ένα από τα πιο προηγμένα –κατά τη Mercedes- αεροδυναμικά τούνελ στα οποία μάλιστα μπορούν να προσομοιωθούν ποικίλες κλιματικές συνθήκες, από -40 έως και +60 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, στην εν λόγω σήραγγα, η οποία βρίσκεται κοντά στη Στουτγάρδη, η γερμανική εταιρεία μπορεί να πραγματοποιήσει δοκιμές σε συνθήκες τεχνητής τροπικής βροχής και χιονόπτωσης, με την ταχύτητα του ανέμου που αναπτύσσεται στο εσωτερικό της να μπορεί να φτάσει έως και τα 260 χλμ./ώρα.

Από εκεί και πέρα, ήδη γνωρίζουμε πως η νέα Mercedes A-Class θα δομείται πάνω σε μια βελτιωμένη εκδοχή του δαπέδου MFA που θα εξασφαλίζει ακόμα πιο ποιοτικά οδικά χαρακτηριστικά και μεγαλύτερους χώρους. Για τους κινητήρες, η Mercedes δεν αναμένεται να κάνει την έκπληξη καθώς όλα δείχνουν πως η υπάρχουσα γκάμα συνόλων, με αρκετές ωστόσο βελτιώσεις, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Πότε θα δούμε να αποκαλύπτεται πλήρως η νέα Α-Class; Παρ’ ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από τους Γερμανούς, όλα δείχνουν πως, εκτός απροόπτου, η πρεμιέρα της θα γίνει λίγο μετά το καλοκαίρι._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ