top icon
Επικαιρότητα

Mazda MX-5: «Όχι» σε εκδόσεις με περισσότερη ισχύ

Αρνητικοί στο ενδεχόμενο να δούμε στο εγγύς μέλλον εκδόσεις με μεγαλύτερη ισχύ, δηλώνουν οι ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έντυπης έκδοσης του βρετανικού περιοδικού Top Gear, το οποίο επικαλείται δηλώσεις του Υπεύθυνου Ανάπτυξης της ιαπωνικής φίρμας, Nobuhiro Yamamoto, το νέο Mazda MX-5 δεν πρόκειται να παραχθεί σε εκδόσεις με δυνατότερο κινητήρα. Απογοητεύοντας έτσι τους φανατικούς οπαδούς του μοντέλου που αναζητούν κάτι πιο… καυτό, το δημοφιλές roadster θα συνεχίζει όπως όλα δείχνουν να εξοπλίζεται με τους ατμοσφαιρικούς SkyActiv κινητήρες βενζίνης των 1,5 και 2,0 λίτρων, που αντίστοιχα αποδίδουν 129 και 158 ίππους.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν οι ιθύνοντες της εταιρείας «το πιο σημαντικό για εμάς είναι η αίσθηση και το γεγονός ότι ο οδηγός χαίρεται να οδηγεί το νέο Mazda MX-5. Δεν χρειάζεται ούτε επιπλέον ισχύς ούτε επιπλέον ροπή». Στα πλαίσια του ίδιου δημοσιεύματος, τέλος, σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο τοποθέτησης κάτω από το καπό του ενός υπερτροφοδοτούμενου μηχανικού συνόλου, οι ιθύνοντες της Mazda λένε ένα ακόμα βροντερό «Όχι»._Χ.Α.  

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ