top icon
Επικαιρότητα

Mini Vision Next 100

Η BMW συνεχίζει τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας της, αποκαλύπτοντας το Mini Vision Next 100, όπως μας είχε προϊδεάσει από τον Μάρτιο.

Tο φουτουριστικό αυτό όχημα, το οποίο πλαισιώνουν το BMW Vision Next 100 που είδαμε την άνοιξη και το Rolls-Royce Vision Next 100 που παρουσιάστηκε μαζί του, από πλευράς styling και τεχνολογίας επιχειρεί με βάση την τεχνογνωσία των 100 χρόνων που προηγήθηκαν να κοιτάξει βαθιά μέσα στον επόμενο αιώνα.

Το Mini Vision Νext 100 δείχνει πως η BMW έλαβε υπόψη τις ανάγκες του σχεδιασμού για χρήση του αυτοκινήτου από πολλά άτομα. Αντί να έχουν στην ιδιοκτησία τους ένα Mini, οι πελάτες θα πληρώσουν για να έχουν πρόσβαση σε κάθε ένα Mini στην πόλη που ζουν και εργάζονται. Ο καθένας από αυτούς μπορούσε να το προσαρμόσει στα γούστα του, αλλάζοντας το χρώμα της οροφής και τον εσωτερικό φωτισμό. Το concept της Mini δεν έχει κεντρική κονσόλα και θα μπορούσε να είναι πλήρως αυτόνομο, ωστόσο όσοι από τους επιβάτες οδηγούν μπορούν να σύρουν ένα τιμόνι και τα πεντάλ στη θέση που βρίσκονται. Η ορατότητα δεν είναι πρόβλημα, αφού το εμπρός παρμπρίζ είναι τεράστιο και προεκτείνεται προς τα κάτω, ενώ επάνω του προβάλλονται και όλα τα δεδομένα της διαδρομής. Στο αυτοκίνητο εννοείται ότι υπάρχουν τα πάντα περί ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, όπως και οι επιλογές αυτόνομης οδήγησης, για κάθε άτομο που βρίσκεται μέσα σε αυτό. Αν δεν θέλουν να εμπιστευθούν τον υπολογιστή, οι οδηγοί μπορούν επίσης να κάνουν προσαρμογές σε αυτά τα συστήματα , χρησιμοποιώντας έναν περιστροφικό διακόπτη.

Η BMW θα κλείσει τη θεματολογία Next 100 με την μοτοσικλέτα BMW Motorrad Vision Next 100, που θα παρουσιαστεί προς τα μέσα του δεύτερου εξαμήνου της τρέχουσας χρονιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ