top icon
Επικαιρότητα

Rolls-Royce Vision Next 100

Η BMW συνεχίζει τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας της, αποκαλύπτοντας το Rolls-Royce Vision Next 100, όπως μας είχε προϊδεάσει από τον Μάρτιο.

 

Tο φουτουριστικό αυτό όχημα, το οποίο πλαισιώνουν το BMW Vision Next 100 που είδαμε την άνοιξη και το Mini Vision Next 100 που παρουσιάστηκε μαζί του, από πλευράς styling και τεχνολογίας επιχειρεί με βάση την τεχνογνωσία των 100 χρόνων που προηγήθηκαν να κοιτάξει βαθιά μέσα στον επόμενο αιώνα.

Tο Rolls-Royce Vision Next 100 απευθύνεται σε ανθρώπους που θα εξακολουθούν να δαπανούν χρήματα για την απόλυτη χλιδή. Το concept δίνει τις δικές του απαντήσεις και προτάσεις για το πως η πολυτέλεια μπορεί να μοιάζει στον επόμενο αιώνα. Η πλατφόρμα του ηλεκτροκίνητου φυσικά αυτοκινήτου είναι κατασκευασμένη από ελαφρά υλικά. Με τη χρήση σύνθετων υλικών και τεχνολογίας, όπως η 3D εκτύπωση, η εταιρεία θα μπορούσε στη συνέχεια να δημιουργήσει προσαρμογές που να ταιριάζουν ακριβώς τις επιθυμίες σχεδιασμού του αγοραστή. Το όχημα θα είναι πλήρως αυτόνομο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για τιμόνι, όργανα ή ακόμα και κάθισμα ποδηγού. Αντί γι αυτό, οι επιβάτες κάθονται σε κάτι που μοιάζει με καναπέ και μια εικονική εκδοχή του Πνεύματος της Έκστασης λαμβάνει τα αιτήματά τους σχετικά με το πού να πάνε. Το εσωτερικό διαθέτει μια τεράστια αίθουσα διακοσμημένη με εξωτικά υλικά όπως ξύλο Macassar και μεταξωτές ταπετσαρίες.

Η BMW θα κλείσει τη θεματολογία Next 100 με την μοτοσικλέτα BMW Motorrad Vision Next 100, που θα παρουσιαστεί προς τα μέσα του δεύτερου εξαμήνου της τρέχουσας χρονιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ