top icon
Επικαιρότητα

Στις 500.000 μονάδες η παραγωγή του Audi ΤΤ στο εργοστάσιο της Ουγγαρίας

Για την περίσταση, το επετειακό μοντέλο είναι ένα πράσινο ΤΤS σε έκδοση Coupe.

Το 500.000o αντίτυπο της οικογένειας ΤΤ που μόλις χθες βγήκε από τη γραμμή παραγωγής των Μαγυάρων για λογαριασμό της γερμανικής εταιρείας των τεμνόμενων κύκλων προορίζεται για την αγορά του Εν. Βασιλείου και για την περίσταση φορά την «καλή» έκδοση των 310 ίππων του γνωστού 2λιτρου κινητήρα τούρμπο της Audi. Οι εξωτερικές του δε επιφάνειες είναι βαμμένες στο καθ’ όλα εντυπωσιακό χρώμα Viper Green, κατ’ απαίτηση φυσικά του νέου ιδιοκτήτη του.

«Η παραγωγή του πρώτου ΤΤ στις εγκαταστάσεις του Gyor αυτές ξεκίνησε το 1998. Στο μέλλον αναμένεται να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες της μονάδας κατασκευάζοντας εδώ από τον επόμενο χρόνο και το Audi Q3. Ένα χρόνο μετά, θα προστεθεί το Q4, που θα αποτελέσει ένα ακόμα μοντέλο που θα κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στο Gyor», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Arnd-Robert Sponagel, μέλος του ΔΣ του εργοστασίου.

Αξίζει να θυμίσουμε πως αυτή τη στιγμή, οι σχεδόν 4.000 εργαζόμενοι στο Gyor, πέραν των TT Coupe και Roadster, καθώς και των πιο σπορτίφ εκδόχών τους (S και RS), ασχολούνται με την κατασκευή των εκδόσεων sedan και cabriolet του Audi A3 αλλά και με τη συναρμογή πολλών κινητήρων για λογαριασμό της Audi._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ