top icon
Επικαιρότητα

Τον αντίπαλο των Boxster/Cayman ετοιμάζει η Audi

Πρόκειται για ένα ακόμη σπορ μοντέλο της Audi που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα ΤΤ και R8.

Το ντεμπούτο ενός ακόμα σπορ αυτοκινήτου, που θα είναι διαθέσιμο τόσο σε εκδόσεις Coupe, όσο και σε Spyder, έχει ήδη συζητηθεί από την εποχή που η Audi παρουσίασε και επίσημα το πρωτότυπο e-tron Spyder. Σήμερα, τρία σχεδόν χρόνια μετά, το νέο R6, όπως φημολογείται ότι θα ονομάεται το «διττό» αυτό μοντέλο, έρχεται ξανά στο προσκήνιο, με τον γερμανικό μάλιστα αυτοκινητικό Τύπο και συγκεκριμένα το autobild.de να αναφέρει χαρακτηριστικά πως η εξέλιξη του, η οποία φέρει την κωδική ονομασία P0455, έχει ήδη εκκινήσει.

Δομικά, το δάπεδο θα προέρχεται από εκείνο των Boxster/Cayman, ενώ την κίνηση θα εξασφαλίζει ο γνωστός από τα TT-RS και RS3 5κύλινδρος κινητήρας TFSI των 2,5 λίτρων. Ειδικά για την περίσταση, η ισχύς του αναμένεται να αγγίζει το ψυχολογικό και όχι μόνο φράγμα των 400 ίππων. Η κίνηση, ασφαλώς, θα περνά και στους τέσσερις τροχούς με την αρωγή ενός εκ των γνωστών συστημάτων τετρακίνησης της Audi.

Με δεδομένο ότι το μοντέλο… δότης θα έχει τοποθετημένο τον κινητήρα στο κέντρο, φυσικό είναι κάτι ανάλογο να συμβαίνει και στην περίπτωση των δίδυμων αυτών μοντέλων της Audi._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ