X
classic events

Ξεκίνησε το «Tour du Péloponnèse 2022»

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας προσέφερε όλες τις απαραίτητες διευθετήσεις ως συνδιοργανωτής, προκειμένου να έχουμε μια εντυπωσιακή αφετηρία.

Με την υπόσχεση μιας ηλιόλουστης εβδομάδας ξεκίνησε ο Διοικητικός/Τεχνικός Έλεγχος. 67 οχήματα έδωσαν το παρών και τα πληρώματα έκλεισαν την όλη διαδικασία με το Briefing. Πρωί Δευτέρας, ελεύθερη οδήγηση ως την Αρχαία Ολυμπία για την τελετή αφετηρίας.  Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας προσέφερε όλες τις απαραίτητες διευθετήσεις ως συνδιοργανωτής, προκειμένου να έχουμε μια εντυπωσιακή Αφετηρία. Η μεταλλική Αψίδα ήταν έτοιμη από το πρωί και πλήθος επισκεπτών καθυστέρησε την επίσκεψη του στον Αρχαιολογικό χώρο προκειμένου να θαυμάσει τα οχήματα των συμμετεχόντων.

Εκκίνηση στις 11:01 και πρώτη ΕΔΑ στα «Άσπρα Σπίτια» και την δεύτερη ΕΔΑ «Τσουράκι» πριν τη μεσημεριανή στάση στην Καρύταινα. Ακολούθησαν οι απογευματινές ΕΔΑ «Ελληνικό» και η «Ελάτη». Η άφιξη στη Βυτίνα, έδωσε την ευκαιρία στα ξένα κυρίως πληρώματα να γνωρίσουν μια «ζωντανή» ορεινή κοινότητα και να απολαύσουν την ελληνική φιλοξενία.

Στα αποτελέσματα, προβάδισμα για τους αυστριακούς Hekerle-Shneider με BMW 2002 Touring όπου ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τους επίσης Αυστριακούς Pintarich-Pintarich με Ford escort RS ενώ ακολουθούν πολύ κοντά και οι Έλληνες περσινοί νικητές Γεωργοσόπουλος-Παπανικολάου με Hillman Imp (που παρά τα τεχνικά προβλήματα δείχνει να αντέχει). Η Δεύτερη ημέρα του TDP2022, Τρίτη 04 Οκτωβρίου, έχει 5 ακόμη ΕΔΑ και πορεία προς Σπάρτη Μυστρα για την επόμενη διανυκτέρευση.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!