Αγώνες Διεθνείς αγώνες

MotoGP: Παραμένει για ακόμα δύο χρόνια στην Aprilia ο Aleix Espargaro

Η Aprilia συμφώνησε με τον Aleix Espargaro κι ο Ισπανός αναβάτης θα παραμείνει στην ιταλική ομάδα για ακόμα δύο χρόνια, μέχρι το τέλος του 2022.

Ο Aleix Espargaro βρίσκεται στην Aprilia από το 2017, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην συνεχή εξέλιξη της RS-GP, ειδικά φέτος που φάνηκε στις χειμερινές δοκιμές ότι είχε κάνει σημαντικά βήματα εμπρός.

Η σχέση των δύο πλευρών είναι εξαιρετική, κι αυτό φαίνεται από την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους, η οποία έληγε με το τέλος του 2020, όμως ανανεώθηκε για μέχρι το τέλος του 2022.

Ο Ισπανός αναβάτης δήλωσε σχετικά:

«Είμαι χαρούμενος γι' αυτή την εξέλιξη. Η ανθρώπινη πτυχή είναι εξαιρετικά σημαντική για μένα, και σε τέσσερις σεζόν, η Aprilia έχει γίνει η δεύτερη οικογένειά μου, έτσι με αυτό το συμβόλαιο, το οποίο είναι σίγουρα το πιο σημαντικό της καριέρας μου, έδειξαν ότι είμαι στο επίκεντρο αυτού του project.

«Σε τεχνικό επίπεδο, η ανάπτυξη των τελευταίων μηνών με έπεισε, με την άφιξη πολλών ενισχύσεων και το ντεμπούτο της RS-GP του 2020, η οποία τα πήγε τόσο καλά στις δοκιμές.

«Νιώθω ότι πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε το χειμώνα. Ανυπομονώ να τα ξαναπούμε με ολόκληρη την ομάδα μου και να αγωνιστώ με τη νέα μηχανή, να την πάω εκεί που αξίζει να είναι».

Όσον αφορά την έτερη θέση στην Aprilia, η ιταλική ομάδα θέλει να διατηρήσει στις τάξεις της τον Andrea Iannone, αν εκείνος αθωωθεί για το θέμα doping για το οποίο έχει κατηγορηθεί._Δ.Μ.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου