Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Nissan Navara Red-Lined Adventures

Τρία ειδικά σχεδιασμένα Navara για σκληρές off-road συνθήκες, που κατασκευάστηκαν από τον συνεργάτη της Nissan Red-Lined Adventures, συμμετείχαν στο Ράλι Ντακάρ.

 

Κατά τη διάρκεια του εξαντλητικού ράλι των δώδεκα ημερών στο Περού, συμμετείχαν τρία φορτηγά Nissan Navara T1 προδιαγραφών FIA για το Dakar, που κατασκευάστηκαν από την εταιρεία Red-Lined Adventures, συνεργάτιδα της Nissan South Africa σε θέματα marketing.

Οι τρεις συμμετοχές της Red-Lined, αποτελούνταν από τους Γερμανούς (πατέρα και γιο) Jurgen και Daniel Schröeder που αγωνίστηκαν με το PS Laser Racing (αρ. 329). Ο Jurgen διαθέτει αρκετές γνώσεις και εμπειρία σε αυτού του είδους τον αγώνα, καθώς φέτος έτρεξε για ένατη φορά στο Ντακάρ. Από το Ντουμπάι, ο Thomas Edward Bell και ο συνεργάτης και πλοηγός του Patrick McMurren, αγωνίστηκαν με το Sabertooth Motoring Adventure (Νο. 419). Παρόλο που ήταν το πρώτο τους Dakar, ήρθαν καλά προετοιμασμένοι, έχοντας κάνει προπόνηση στο South Africa Cross-Country της φετινής σεζόν. Από τη Νότια Αφρική, οι επιχειρηματίες Shameer Variawa και Zaheer Bodhanya συναγωνίστηκαν με το Shameer Variawa Racing (SVR) (αριθ. 429), στο πρώτο τους Dakar. Παρόλο που διαθέτουν εμπειρία σε ράλι, εντούτοις είχαν περιορισμένη εμπειρία στο έδαφος της ερήμου πριν από τη συμμετοχή τους στη φετινή διοργάνωση.

Στο https://youtu.be/owaIwskIM6Q μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την συναρμολόγηση του SVR ΝAVARA από το τεχνικό τμήμα της Red-Lined, λίγο πριν από τον αγώνα. Επιπλέον, απολαυστικά στιγμιότυπα από το NAVARA των Thomas Edward Bell και Patrick McMurren σε δράση, μπορείτε να δείτε στο http://bit.ly/NAVARA_Dakar Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου