Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Το προτεινόμενο πρόγραμμα του ERC για το 2017

Στη δημοσιότητα δόθηκε το προτεινόμενο πρόγραμμα του ERC για το 2017, το οποίο περιλαμβάνει μέχρι στιγμής 8 αγώνες, με το δικό μας Ακρόπολις να αποτελεί τον 4ο γύρο του θεσμού.

Χωρίς ουσιαστικές διαφοροποιήσεις με το πρόγραμμα που είχε διαρρεύσει πριν από μερικές ημέρες, η Eurosport Events γνωστοποίησε το προτεινόμενο καλαντάρι της νέας χρονιάς, το οποίο περιλαμβάνει δέκα αγώνες, αλλά με τους οκτώ εκ αυτών να είναι επιβεβαιωμένοι μέχρι σήμερα. Σε αυτό, περιλαμβάνεται φυσικά το δικό μας Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο τη νέα χρονιά θα διεξαχθεί στις αρχές Ιουνίου, και συγκεκριμένα στις 2-4 του μήνα. Μία σημαντική προσθήκη για το ERC, είναι η επιστροφή των Ιταλών στο ERC, αφού στις 15 – 17 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του θεσμού το Ράλλυ Roma di Capitale, στα περίχωρα της πρωτεύουσας της ιταλικής χώρας. Αυτή είναι η επιστροφή των Ιταλών στο θεσμό μετά το 2013, όταν και τότε είχε συμπεριληφθεί το επίσης ασφάλτινο Ράλλυ San Remo.

Οι αγώνες που είναι γνωστοί μέχρι σήμερα, είναι το Ακρόπολις, οι Αζόρες, το Barum, το Roma di Capitale, των Κανάριων Νήσων, της Κύπρου, το πολωνικό Ράλλυ Rzeszow και της Λετονίας. Ο promoter του ERC, θέλει να προσθέσει δύο ακόμα αγώνες στο πρόγραμμα του θεσμού, οι οποίοι στην προσπάθεια διατήρησης του κόστους συμμετοχής των ομάδων σε χαμηλά επίπεδα, αναμένεται να είναι στην Κεντρική Ευρώπη. Τέλος αξίζει να σημειώσουμε, ότι το δικό μας Ακρόπολις ακόμα δεν έχει επιβεβαιωμένη τη θέση του στο ERC της νέας χρονιάς, αφού εκκρεμεί η επικύρωση της συμφωνίας ανάμεσα στον promoter και στην ΟΜΑΕ._Π.Τ.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERC 2017

2 – 4 Μαρτίου Ράλλυ Azores (Πορτογαλίας, χώμα)

31 Μαρτίου – 2 Απριλίου Χ (Κεντρική Ευρώπη, χώμα)

4 – 6 Μαίου Ράλλυ Isles Canarias (Ισπανία, άσφαλτος)

2 – 4 Ιουνίου Ράλλυ Ακρόπολις (Ελλάδα, χώμα)

16 – 18 Ιουνίου Ράλλυ Κύπρου (Κύπρος, χώμα)

3 – 5 Αυγούστου Ράλλυ Rzeszow (Πολωνία, άσφαλτος)

25 -27 Αυγούστου Ράλλυ Barum Zlin (Τσεχία, άσφαλτος)

15 – 17 Σεπτεμβρίου Ράλλυ Roma di Capitale (Ιταλία, άσφαλτος)

6 – 8 Οκτωβρίου Ράλλυ Λετονίας (Λετονία, χώμα)

3 – 5 Νοεμβρίου Χ (Κεντρική Ευρώπη, άσφαλτος)

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου