Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

ΙΑΜΕ Series 2019: Mία παρέα για το Le Mans

Ο Στυλιανός Πετρίσης (Galaxy Motorsports, Parolin) με μία διπλή νίκη το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου, 1η Σεπτεμβρίου, στον εμπορικό θεσμό του IAME Series 2019, κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία Junior.

O νεαρός Πρωταθλητής ήταν μάλιστα νικητής και στους τέσσερις αγώνες του φετινού θεσμού. Και έτσι, όντας αήττητος, θα συνεχίσει τις διεθνείς υποχρεώσεις του στο τρίτο και τελευταίο γύρο του Κarting Academy Trophy που θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου στην πίστα του Lonato στην Ιταλία. Θα ολοκληρωθούν δε στο Le Mans που θα εκπροσωπήσει την χώρά μας ως νικητής του θεσμού IAME Series στον Παγκόσμιο IAME International Final 2019. Στον ίδιο τελικό θα συμμετέχουν δύο ακόμα οδηγοί από την κατηγορία Junior, που τα ονομάτά τους θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.

IAME Series

IAME Series

Το IAME Series 2019 όμως δεν έχει μόνο την συγκεκριμένη κατηγορία. Το Στυλιανό Πετρίση στο Le Mans θα συνοδέψουν και οι επικρατήσαντες στην κατηγορία Mini, αδελφοί Γιώργος και Βαγγέλης Ντεντόπουλος καθώς και ο Νικόλας Φραγκάκης, από την ''μικρή'' ηλικιακά κλάση της ίδιας κατηγορίας. 

IAME Series

Από την Senior o Κωνσταντίνος Κομνηνός καθώς και ο Xavier Handsaeme ενώ ο Δημήτρης Παπαναστασίου ως νικητής στην ίδια κατηγορία αλλά στην ''μεγάλη'' ηλικιακά κλάση. Όσο αφορά την κατηγορία ΙΑΜΕ Χ30 Super το μόνο που μπορούμε να αναφέρουμε είναι η σπουδαία προσπάθεια όλων που συμμετείχαν και ιδιαίτερα του νικητή σε όλους τους αγώνες, Φίλιππου Καλέση, πλην όμως πως η συγκεκριμένη κατηγορία των 175 κυβικών εκατοστών καταργήθηκε και δεν συμπεριλαμβάνετε στο πρόγραμμα του IAME International Final 2019.

Πηγή: http://kartisidea.blogspot.com

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου