Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 3oς Γύρος, Πάτρα – στην Kartmania στις 15 Νοεμβρίου

Στην KartMania της Πάτρας θα διεξαχθεί ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κarting από την ΦΙΛΜΠΑ, για πρώτη φορά Live Streaming από το Sportal TV.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2020 οδεύει προς τον προτελευταίο σταθμό του, με την βαθμολογία να είναι ανοιχτή με πολλά «μέτωπα». Ο τρίτος γύρος του θεσμού θα γίνει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στην Πάτρα και την πίστα KartMania, στην οποία έχει να διεξαχθεί Πρωταθληματικός αγώνας Kart εδώ και πολλά χρόνια και αυτό αυξάνει το ενδιαφέρον το Αθλητών. Την διοργάνωση του Αγώνα έχει αναλάβει η ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η KartMania έχει μήκος 1024 μέτρα και είναι αριστερόστροφη, ενώ η ιδιόμορφη χάραξή της, έχει προσφέρει αρκετές φορές συγκινήσεις στο παρελθόν, αφού τα σημεία για προσπέραση είναι πολλά.

Η μάχη στον πίνακα του Πρωταθλήματος, δηλώνει πως οι συμμετοχές θα είναι αρκετές, αφού στην Κατηγορία MINI οι Νίκος Φραγκάκης και Φαίδωνας Παπαφιλίππου θα διεκδικήσουν τους βαθμούς ώστε να έρθουν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, όπου αυτή την στιγμή τους χωρίζει μια ανάσα. Συναρπαστική θα είναι και η μάχη για την Τρίτη θέση όπου 5 υποψήφιοι οδηγοί θα την διεκδικήσουν. Φυσικά η MINI B δεν θα λείψει από το παιχνίδι με τον Νίκο Σουβατζόγλου να έχει το προβάδισμα, αλλά οι Ζάχος και Κουντούρης τον ακολουθούν με το δάχτυλο στην σκανδάλη.

Στην κατηγορία Junior ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου είναι το φαβορί για τον τίτλο, κάτι που όμως οι Λύκος, Καφαντάρης και Δήμος θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν. Στην SENIOR οι Ανδρέας Δεβετζόγλου, Κωνσταντίνος Κομνηνός και Δημήτρης Βασιλέρης Δημήτρης, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν πάρουν όσους περισσότερους πολύτιμους βαθμούς, με τους τρεις τους να έχουν μόλις 8 βαθμούς διαφορά.

Τονίζεται πως ο Αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα αυστηρά Υγειονομικά Πρωτόκολλα που έχει ανακοινώσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΕΑΤΩΝ. Για αυτό ακριβός τον λόγο, θα υπάρξει LIVE STREAMING από το Sportal TV στους ημιτελικούς και τους τελικούς (θα ανακοινωθεί αναλυτικό πρόγραμμα). Οι Δηλώσεις συμμετοχών έχουν ήδη ανοίξει στο ηλεκτρονικό σύστημα https://www.e-omae-epa.gr/ και θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και ώρα 24:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 6906611682 (Γραμματεία του Αγώνα).

Οι ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ είναι ο κεντρικός χορηγός του Αγώνα, ενώ οι εταιρείες: AEGEAN ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ, NTENTOPOULOS PUMPS και KELEPOYRI.GR είναι υποστηρικτές. Χορηγοί επικοινωνίας είναι: auto moto ert – SPORTAL TV, 4troxoi.gr – Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» - Automotopatras.gr – Patrasevents.gr. Για μία ακόμη φορά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και οι Εθελοντές Σαμαρείτες θα συμβάλλουν στην ασφαλή τέλεση ενός ακόμα Αγώνα της ΦΙΛΜΠΑ. Από το Γραφείο Τύπου

 

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου