Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Ράλλυ Σαλαμίνας 2020 - Αποτελέσματα

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων, με την υποστήριξη του Δήμου Σαλαμίνας, διοργάνωσε την Κυριακή 20 Σπτεμβρίου το Ράλλυ Σαλαμίνας 2020.

Ο αγώνας είχε ενταχθεί στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου των 2.500 ετών από τη ναυμαχία της Σαλαμίνας και είχε σαν υποστηρικτές την εταιρεία TL Motors, την Κοινοπραξία Πορθμείων Σαλαμίνας Αγιος Νικόλαος και τα Ναυπηγεία Κυνοσούρας. Οι συμμετέχοντες διήνυσαν περίπου 82 χιλιόμετρα απλής πλοήγησης αλλά και ειδικών διαδρομών ακριβείας και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού. Τα 79 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή επαλήθευσαν τις προσδοκίες μας και για μία ακόμη φορά, το κλίμα ήταν φιλικό και η διάθεση των πληρωμάτων άριστη. Στη εκκίνηση του αγώνα υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμός από τους θεατές, κατοίκους & επισκέπτες του νησιού, που έβλεπαν τα ιστορικά αυτοκίνητα από κοντά, τηρώντας πάντοτε τα μέτρα που επιβάλλει η πολιτεία για τον Covid 19.

Rally Salamis 2020

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 12:00 ακριβώς με τη κατηγορία Touring Trophy και στις 12:42 εκκίνησε το πρώτο αυτοκίνητο της κατηγορίας Regularity. Τα πληρώματα της κατηγορίας Touring Trophy έπρεπε να εκτελέσουν 3 ειδικές διαδρομές ακριβείας και τα πληρώματα Regularity 4 ειδικές διαδρομές ακριβείας. Ο αγώνας διεξήχθη με όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από την πολιτεία για τον Covid 19 και σύμφωνα με την άδεια που μας είχε χορηγηθεί.

ALfa Romeo GTV

Οι νικητές της Regularity κατηγορίας και νικητές του αγώνα ήταν οι Βαξεβανίδης Γιώργος-Βαξεβανίδης Ηλίας με VW Golf II, δεύτεροι οι Τρίκαρδος Δημήτρης- Χατζής Χρήστος με Porsche 944 και τρίτοι οι Θεοδοσίου Γιώργος- Λούμος Γιώργος με Alfa Romeo GTV. Οι νικητές της κατηγορίας Touring Trophy ήταν οι Κυρανάς Ιωάννης - Βαρβαρέσσος Αλέξης με Citroen DS, δεύτεροι οι Λαγάκης Ιωσήφ - Τσαλίκης Νικήτας με Lancia Thema 8.32 και τρίτοι οι Χατζηγεωργίου Αναστάσιος-Χριστοδούλου Δήμητρα με Alfa Romeo Alfasud Sprint. Η γενική κατάταξη και οι νικητές των επί μέρους κατηγοριών είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Citroen DS

Ο Σ.Ι.Σ.Α. ευχαριστεί θερμά το Δήμο Σαλαμίνας, την TL Motors, την Κοινοπραξία Πορθμείων Σαλαμίνας Άγιος Νικόλαος και τα Ναυπηγεία Κυνοσούρας για την αμέριστη συμπαράστάση και υποστήριξή τους στον αγώνα αυτό. Ευχαριστούμε επίσης θερμά την Ελληνική Αστυνομία για τη συνδρομή της στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, το Λύκειο των Ελληνίδων Σαλαμίνας για το υπέροχο πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς που μας χάρισε κατα τη διάρκεια της τελετής απονομής των κυπέλλων. Ευχαριστούμε όλους τους κριτές, τους χρονομέτρες και τη γραμματεία της οργάνωσης για την βοήθειά τους. Ευχαριστούμε πολύ και όλα τα πληρώματα, παλαιά και νέα, που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους στον αγώνα αυτό. Επόμενο ραντεβού στον δυσκολότερο αγώνα της χρονιάς, στο 23ο Ράλλυ «24 Ώρες Ελλάδα». Δελτίο Τύπου

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου