X
Αγώνες

F1 – GP Bahrain: Tαχύτερος ο Daniel Ricciardo στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών της χρονιάς

Ο Daniel Ricciardo με την RB V-CARB01 «άνοιξε το χορό» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2024, με την ταχύτερη επίδοσή του στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών για το GP του Bahrain.

Η νέα σεζόν της Formula 1 ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Bahrain International Circuit», μια πίστα που γνωρίζουν πολύ καλά οι οδηγοί και στην οποία ολοκλήρωσαν την προηγούμενη εβδομάδα τις δοκιμές προετοιμασίας τους. Ο Daniel Ricciardo με την RB V-CARB01 ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών της νέας αγωνιστικής περιόδου στο Bahrain στην πρώτη θέση της κατάταξης των χρόνων, σημειώνοντας 1:32.869.

Τον Αυστραλό της Visa Cash App RB, ακολούθησε το οδηγικό δίδυμο της McLaren, oι Lando Norris και Oscar Piastri, που κατατάχθηκαν στην δεύτερη και στην τρίτη θέση αντίστοιχα. Ο Yuki Tsunoda με το έτερο μονοθέσιο της RB ήταν τέταρτος, ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2023 Max Verstappen ήταν ο έκτος ταχύτερος της πρώτης περιόδου.

Η δράση συνεχίζεται στις 17:00, με τη διεξαγωγή της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών. Η τρίτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 14.30, με τη διαδικασία για την pole-position να ακολουθεί στις 18:00 και τον αγώνα να ξεκινά το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 17:00. Υπενθυμίζουμε πως όλη η δράση μεταφέρθηκε μία ημέρα νωρίτερα, λόγω της εορτής του Ραμαζανιού, ενώ το ίδιο θα γίνει και την ερχόμενη εβδομάδα που η Formula 1 μεταφέρεται στην Σαουδική Αραβία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

F1 2024 – Oμάδες και μονοθέσια

Προεπισκόπηση GP Bahrain

F1 2024 – Τι περιμένουμε από το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!