X
Αγώνες

Formula 1: Scuderia Alpha Tauri 2023

Σε εντυπωσιακή εκδήλωση στη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, η Alpha Tauri παρουσίασε την ομάδα της για τη Formula 1 του 2023.

Με τα μοντέλα να φορούν μπαλακλάβα, ως οδηγοί, και τους οδηγούς να δείχνουν τα πρόσωπά τους, ως μοντέλα, παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη ξημερώματα ώρα Ελλάδας η ομάδα της Alpha Tauri για την Formula 1 του 2023.

Το αυτοκίνητο, η AT04, δεν ήταν έτοιμη – ή αν ήταν, η Scuderia Alpha Tauri δεν προτίθεται να αποκαλύψει τα μυστικά της αεροδυναμικής της. Καθώς όμως η παρουσίαση έπρεπε να συμπέσει με την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης (Alpha Tauri είναι το παράρτημα μόδας του ομίλου Red Bull) παρουσιάστηκαν τα χρώματα για τη Formula 1 του 2023 επάνω στο περσινό αυτοκίνητο.

Πέρα από τον γνωστό μας συνδυασμό του σκούρου μπλε με το λευκό, η φετινή Alpha Tauri φιλοτεχνείται επίσης με κόκκινες πινελιές, λόγω της χορηγίας από την Orlen.

Χαρακτηριστικά βραχύσωμο το φετινό σχήμα της Scuderia Alpha Tauri, αφού ο Yuki Tsunoda είναι μόλις 1,59 και ο Nyck De Vries 1,67.

Ο 22χρονος Tsunoda, από την Ιαπωνία, προστατευόμενος της Honda, βρίσκεται στην 3η του σεζόν στη Formula 1 ενώ ο Ολλανδός De Vries, Πρωταθλητής Formula 2 2019 και Formula E 2021, θα έχει φέτος επιτέλους την ευκαιρία του στη Formula 1,στα 28 του χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο De Vries αγωνίστηκε με Williams στη Monza τον Σεπτέμβριο, στη θέση του Albon, και έφερε βαθμούς στον πρώτο του αγώνα Formula 1!

Nyck De Vries, Yuki Tsunoda

Πάντα υπό την ηγεσία του Franz Tost, η μικρή Ιταλική Scuderia Alpha Tauri (η παλιά Minardi και Toro Rosso) ελπίζει φέτος να επιστρέψει στις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!