Αγώνες Formula 1

GP Άιφελ: Ακύρωση και για τις δύο διαδικασίες ελεύθερων δοκιμών λόγω καιρού

Η πρώτη μέρα του Grand Prix Άιφελ στο Nurburgring ακυρώθηκε εξαιτίας της βροχής, αλλά και της ομίχλης που επικρατεί πάνω απ' την πίστα.

 

Η διεξαγωγή του Grand Prix στο Nurburgring κατά τα μέσα Οκτωβρίου έμοιαζε επισφαλής επιλογή εξ αρχής, όμως μόνο όταν έφτασαν οι ομάδες στην πίστα για το FP1 φάνηκε πλήρως το μέγεθος του προβλήματος.

Πέραν της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε με αμείωτο ρυθμό για ώρες και των χαμηλών θερμοκρασιών, το ομιχλώδες του καιρού, που σαν πέπλο σκέπαζε την πίστα, κατέστησε αδύνατη την πτήση του Ιατρικού Ελικοπτέρου της FIA.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, αν δεν μπορεί να πετάξει ασφαλώς το ελικόπτερο που μεταφέρει τραυματίες στο κοντινότερο νοσοκομείο, τότε δεν μπορεί να υπάρξει δράση στην πίστα.

Ως εκ τούτου, τόσο το FP1, όσο και το FP2 ακυρώθηκαν, έχοντας πρώτα αναβληθεί κατά μία ώρα έκαστο.

Οι προβλέψεις για Σάββατο και την Κυριακή μιλούν για ηλιοφάνεια και χαμηλές θερμοκρασίες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να προχωρήσει το GP, έστω και σε διήμερη μορφή._Δ.Μ.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου